29 Ocak 2008 Salı

iPhone'da Sim Karta erişmek

Sim kartınızı iPhone'a takdığınız zaman kartınızda bulunan hiç bir telefon numarasına erişemediğinizi göreceksiniz. Telefon numaralarınızı iPhone'a aktarmanın yolu, önce onları bir şekilde Outlook'a taşımak sonra iTunes ile iPhone arasında Outlook senkronizasyonu yapmak. Daha önce tanıttığımız Funambol ile senkronizasyon yapmak da bir başka çözüm.

iSIM, iPhone için yazılmış ve Sim kartınıza ulaşmanızı sağlayan bir program.
Bu program sayesinde:

  • Sim kartınızda yer alan numaralara erişebiliyorsunuz.
  • Sim kartınızdaki numaralara direk arama yapabiliyorsunuz.
  • Sim karttaki numaraları tek tek iPhone'a kopyalayabiliyorsunuz.
  • iPhone rehberinden de sim kartınıza kopyalama yapabiliyorsunuz.


Programın bir de ücretli kullanılabilen özellikleri var, toplu olarak tüm sim kartı iPhone'a kopyalayabiliyor ya da tersi bir operasyon yapabiliyorsunuz, toplu kopyalama özellikleri için 10 euro ödemeniz gerekiyor, diğer özellikleri ise ücretsiz kullanılabiliyor.



Sim kartınıza erişirken başlangıçta bir iki dakiaka beklemeniz gerekiyor ondan sonra numaralar arasında gayet hızlı hareket edebiliyor.

Kurulum için installer'da mevcut uygulamalar arasından iSIM isimli programı bulmanız yeterli. Bulamazsanız http://tinyurl.com/2t8cax adresini kaynak olarak ekleyerek tekrar bakın bu sefer göreceksiniz ;)


5 comments:

Adsız dedi ki...

gerçekten sim kartı aktaramamak büyük bir dertti kısmen de olsa bu programla biraz ugraşarak halledebiliyoruz.saolasın senin sayende sim numaralarıma ulaştım.sonradan bir program daha keşfettim bence isim den daha iyi bi program tek tek ugraşmadan hepsini aynı anda atabilen bi program " Sımport " yeni deneyecekler bence sımportu kullansın.ayrıca belirtmeden geçemiycem burası türkiyenin en faydalı iphone sayfası....teşekkürler hazırlayanlara

Adsız dedi ki...

bu site gerçekten ciddi çalışan bir site tüm emeği geçenlere teşekkürler

Adsız dedi ki...

dotum yapmışsınız ama nasıl olacağını anlatmışsınız şimdi bu yolla ben yapamıyorum daha dorusu İsım programını buladım bir türlü bi yardımcı olursanız sevinirim

iphone simkart dedi ki...

evet nerden buluruz bu programi?

Mustafa Tan dedi ki...

Bu yazı epey eski. İlk nesil iPhone'larda çalışan 1.1.4 versiyonları için geçerliydi. 2.0 versiyonundan itibaren SIM karttaki kayıtlar aktarılabiliyor ekstra bir uygulama ihtiyaç duyulmadan. Detaylı bilgi için tıklayınız.

t