3 Ocak 2008 Perşembe

MobileScrobbler

MobileScrobbler programına, Lastfm'in iPhone sürümü denebilir.

Lastfm, internete bağlı olduğunuzda müzik dinleyebileceğiniz bir sosyal müzik dinleme platformudur. Lastfm üyelerinin genel eğilimini, anlık trendleri, kim ne dinliyor, siz en çok neleri dinliyorsunuz bunları inceleyebiliyorsunuz ve zamanla kendi zevkinize uygun bir radyo istasyonu sahibi oluyorsunuz.

Lastfm, Windows,Linux ve Mac OS X için indirilebilir masaüstü programları, web sitenize koyabileceğiniz widget'lar da sunuyor.

MobileScrobbler sayesinde mevcut Lastfm hesabımı kullanarak sevdiğim şarkıları işaretlemeye iPhone'dan devam ediyorum. MobileScrobbler, iPhone için keyifle kullandığım programlardan biri oldu. Masaüstü uygulamasına göre bazı fonksiyonel eksiklikler var ama olsun :) Zaten çok hızlı sürüm çıkarıyorlar kısa sürede tüm özellikleri ile eksiksiz kullanılabilecek bir uygulama olacaktır diye düşünüyorum.






Güncelleme (17 Mart 2008) : Bu linkten MobileScrobbler'ın yeni versiyonunu anlatan yazımıza göz atabilirsiniz.

2 comments:

Adsız dedi ki...

mobilescrobbler'in yeni versiyonu olan 1.4.4'u yukledim. (cihazim, FW1.1.4) mobilescrobbler'i calistirdigim zaman ilk ekrana cikan RADIO kisminda, LOADING yazisi bir turlu kaybolmuyor ve herhangi birsey yuklemiyor. CHARTS kisminda sikinti yok, SEARCH kisminda USER aramasi yaptigim zaman alet kilitleniyor. SEARCH kisminda diger basliklarda arama yapabiliyorum ama user aramasi yapamiyorum. programi uninstall edip tekrar yuklememe ragmen sorun devam ediyor. yardimci olabilirmisiniz?

Unknown dedi ki...

aynı sorun bendede war bi türlü loading yazısı gitmiyo..

yardımlarınızı bekliyoruz:))

t