6 Mart 2008 Perşembe

Youtube'ta İzlediğiniz Videoları Kaydedin

Bugüne kadar sadece iPhone üzerinde gelen uygulama ile youtube'ta video izleyebilmek mümkündü ve bunun içinde her zaman internet bağlantısına ihtiyaç duyorduk. İlk native video downloader olan MxTube ile birlikte artık youtube'ta izlediğiniz videoları iPhone'nunuzun diskine kaydedebilir istediğiniz zaman herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan seyredebilirsiniz. Yapmanız gereken installer'ın multimedia menüsünden MxTube programını kurmak.



MxTube ile "Search" ettiğiniz videoların üzerine tıklayarak download edilmesini sağlayabilir. "Downloads" menüsünden download'ı devam eden videoları takip edebilir. "Videos" menusunden ise download ettiğiniz videoları izleyebilir veya "Edit" butonunu kullanarak silebilirsiniz.

5 comments:

Adsız dedi ki...

indirilen videoların tamamını izleyebiliyormusunuz. indirdiğim bir videolarda 3/1 ne gelince görüntü donuyor.

Unknown dedi ki...

ya benim telefonun multımedya bolumunde mxtube yok ben bu programı sources bolumunden mı aratmam gerekiyor yksa baska bıse mı yapmam gerekıyor.... acemiyimm kusura bakmayın

Erdogan Aktas dedi ki...

Bende MxTube porgramını kurdum ancak arama yaptığımda hiç birşey bulunamıyor. Dolayısıyla programı kullanamıyorum. Sizlerde su aralar böyle bir sorun yaşıyor musunuz? bu sorun su an youtube a Türkiye'den erişilemiyor olmasının bi sebebi olabilir mi?

Mustafa Tan dedi ki...

Maalesef öyle. Youtube'a erişim yasaklandığı için MXTube da çalışmıyor.

Adsız dedi ki...

Valla ustadim youtube turkiyede acildi ama yine benim mxtube calismiyo bi yardim et be kardesim

t