1 Nisan 2008 Salı

iAppCat ile Dogru Kaynağı Bulun

Sonunda birileri Installer kaynakları konusundaki karmaşaya el atıp iAppCat isminde güzel bir site hazırlamış.



Bildiğiniz gibi nerdeyse her gün yeni bir kaynak (source) adresi yayınlanıyor ve çoğu kez aynı uygulamalar bu kaynak adreslerinin deplolarında yer alıyor. Maalesef uygulamaların yeni versiyonları tüm depolarda aynı anda güncellenmediği için, kullanıcılar cihazlarına eski versiyonlar yüklemek zorunda kalabiliyor.

http://iappcat.com sayesinde bir uygulamanın güncel versiyonunun hangi kaynaktan yüklenebileceğini kolayca bulabiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken aradığınız uygulamanın adını yazıp "Find" düğmesine basmak. Uygulamanın geçtiği tüm adresler ve versiyonları toplu halde ekranda listeleniyor.



Ayrıca Installer'ınızda yüklü kaynak adreslerinde görünen uygulamaların versiyonların güncel olmadığını düşünüyorsanız "Check" düğmesi ile kaynak adresini kontrol edebiliyorsunuz. Eğer listelenen uygulamaların versiyonları ile Installer'da görünen uygulamaların versiyonları tutmuyorsa bu da Installer'ınızın "Refresh" işlemine ihtiyacı olduğu anlamına geliyor.



Ana sayfada kaynak adresleri de popüleritesine ve konularına göre sıralanmış. Son olarak siteye üye olup bir çok adresi tek bir adres haline getiren özel adres hizmetinden yararlanabiliyorsunuz.

Bence http://iappcat.com iPhone fanatiklerinin en çok ziyaret edeceği sitelerden biri olacak.

3 comments:

Adsız dedi ki...

site kullanıslı fakat buldugun program ıcın source almak ıstedgnde nasıl oluyor adresı ya ben bulamadım yada yanlıs bısey yapıyorum cunku programı secınce Use this button to link to this package: dıye bı tus war basında repo olarak kaydedıyor ve ındırebılıyorsun o dosyaylamı bısey yapmak lazım acaba bı yardımcı olursanız teşekkuler...

Adsız dedi ki...

bu sitede bir çok güzel uygulama vs. var ancak kullanımı konusunda biraz bilgi verirseniz sevinirim

Unknown dedi ki...

Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality....

t