10 Nisan 2008 Perşembe

iPhone ile ElFeneri Uygulamaları

iPhone'unuzu birbirinden çok farklı ve kullanışlı uygulamalar kullanarak hayatınızı kolaylaştıran bir araç haline getiren Fener uygulamalarından bahsetmek istiyorum. Installer'ınız içerisinde birbirinden farklı 3 adet Tourch uygulaması mevcut.



Bunlar Beyaz, Kırmızı ve Sarı renkli olanlar. Karanlık bir gecede sokak kapısını açmaya çalışırken Beyaz olanı kullanabilirsiniz. Uygulamanın adı FlashLight. Ancak alttaki resim pek anlamlı olmayacak sanırım :) Beyaz bir sayfada beyaz bir el fener pek de belli olmuyor. Ancak karanlık bir odada gerçekten çok işe yarıyor. Boş bir sayfa açmaktan kat ve kat daha etkili.


Aralarında acil durumlarda en çok işe yarayacak olan ise Sarı olan sanırım. Diğerlerinden farklı olarak, sarı fener yanıp sönüyor. Gece karanlıkta sizi insanların fark etmesini istiyorsanız Sarı feneri tavsiye ederim. Uygulamanın adı Blinker. Ancak alttaki resimde de yanıp sönerken göremiyoruz. :)

Bir de kırmızı fener var. .:) Uygulamanın adı RedLight.



Tüm uygulamaları Installer aracılığı ile Toys paketi altından altında yükleyebilirsiniz. Eğer göremiyorsanız Sources kısmında kaynak olarak Ste Packaging yok demektir. http://repo.smxy.org/iphone-apps/url'ini kullanarak ekleyebilirsiniz.

Telefonumun sürümü ise 1.1.4 ve hepsi sorunsuz çalışıyor.

0 comments:

t