28 Nisan 2008 Pazartesi

SIMport ile SIM kartınızdaki numaralara erişim

SIMport uygulaması yaklaşık 3 ay önce Sezer Yeşiltaş'ın bizlere tanıttığı ISIM uygulamasına ek olarak SIM kartınızdaki numaraları IPhone'a aktarmak için alternatif bir çözüm.
(+) Artıları

  • Ücretsiz:)
  • SIM kartınızdaki numaraların hepsini veya sadece istediklerinizi tek bir seferde topluca IPhone rehberine taşıyabilirsiniz.
(-) Eksileri
  • iPhone rehberinden SIM kartınıza kopyalama yapamıyorsunuz.
Kurulum:

SIMport'u ücretsiz olarak Installer aracılığı ile Categories/iClarified altındaki "SIMport" paketi ile kurabilirsiniz. Installer'da iClarified'ı görememeniz durumunda "Sources" kısmında kaynak olarak "http://installer.iclarified.com" adresini eklemeniz gerekmekte.


Uygulamayı kurduktan sonra ana menüye eklenen SIMport ikonuna tıkladıktan sonra SIM kartınızda bulunan kontak bilgilerinin listesi ekrana gelecek. Kontak listesinde bulunan bilgileriniz IPhone'a aktarılmak üzere otomatik olarak seçili geliyor. Burada IPhone'a aktarmak istemediğiniz bilgiler varsa ilgili kontağı seçerek Detay kısmından kaldırabilirsiniz. En son aşamada sağ üst köşedeki Import'a basarak SIM kartınızdaki bilgileri IPhone'a taşıyın.






SIMport 1.0'ı IPhone 1.1.4 versiyonunda denedim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Sorunsuz kullanımlar..

3 comments:

Adsız dedi ki...

iSIM'i denemiştim ama işe yaramamıştı. Bir de bunu deneyelim bakalım. 2.0 da bu özellik dahili gelecekmiş.

Adsız dedi ki...

Bu da işe yaramadı... 1.1.4 ziphone ile kırılmıs iphone'da. iphone-um.blogspot.com

Adsız dedi ki...

işe yaradı versiyon 1.1.4 ziphone ile kırılmış ile iphoneda birdaha deneyin

t