10 Mayıs 2008 Cumartesi

iPhone Installer güncellendi

iPhone'un olmazsa olmaz uygulamalarından biri olan Installer, 3.1 sürümü ile karşımızda. Uygulama kurulumlarınızda Installer'ı kullanıyor ve kategorilerde kuracağınız uygulamayı aramak canınıza tak ettiyse bu yeni sürüm tam size göre. Installer'ın bu sürümünde gelen arama özelliği ile kulurumlar çok daha kolay yapılıyor.

"Categories" altında bulunan uygulama gruplarına tıkladığınızda üst bölümde arama menüsü geliyor. Bulunduğunuz kategoride bulunan ve daha önce kurmadığınız uygulamaları bu menüde aratabiliyorsunuz. Arama kriterine yazdığınız her girdi uygulama isimleriyle dinamik olarak karşılaştırılıyor ve sonuçlar ekrana geliyor. Bu da aradığınız uygulamanın isminin tamamını yazıp "search" tuşuna basma zahmetinden kurtarıyor. Bununla birlikte aramayı "All Packages" bölümü altında yapmak en hızlı seçenek olacaktır.



Installer uygulamasını daha önce kurduysanız "Update" bölümünde yeni versiyon kurulum talebi otomatik olarak gelecektir. Installer 3.1'i iPhone 1.1.4 versiyonunda sorunsuz bir şekilde güncelleyip çalıştırdım,



Sorunsuz kurulumlar..

0 comments:

t