5 Mayıs 2008 Pazartesi

iScores ile Canlı Maç Sonuçları

iScores, Dünya üzerinde bir çok spor müsabakasının canlı sonuçlarını takip edebilmek için oluşturulmuş bir iPhone uygulaması. Güncel datayı, iPhone’un o an sahip olduğu internet bağlantısını (edge veya wi-fi) kullanarak scorespro.com sunucularından küçük bir ağ trafiği oluşturarak almaktadır.



Futbol sonuçlarını görebilmek için anamenüde Soccer başlığını seçmeniz gerekiyor. Tenis, Baseball, Buz hokeyi, Basketbol ve NFL sonuçlarını da takip etmeniz mümkün.



Maç sonuçlarında sizi ilgilendirmeyen lig veya ülkeleri görmek istemiyorsanız filitreler oluşturabiliyorsunuz. Bunun için toplu sonuçları gördüğünüz ekranda Filter düğmesine sonra gelen ekranda Add düğmesine basarak görmek istediğiniz lig veya ülkenin adını girerek filitreler oluşturabilirsiniz:



Futbol liglerinin genelde gerçek isimleri kullnılmamış, mesela La Liga ya da Turkcell Süper Lig yazarak filitre yoluşturmak mümkün olamıyor. Bunun yerine ülke isimleri yazarak o ülkeye ait ligleri toplu olarak görebiliyorsunuz. Maç sonuçlarının gösterildiği ekran müsabaka tipine göre farklılık gösterebiliyor. Aşağıdaki gibi basketbol maçlarının sonuçlarını her çeyrek için ayrı ayrı görebiliyorsunuz:



Maçın skorunu gösteren ekranda çift tıklama yaparak skor ile ilgili uyarı almanız veya maç saati henüz gelmemiş ise takviminize eklemeniz mümkün olabiliyor. Bu arada bu özelliğin bende düzgün çalışmadığını belirteyim.

Programı installer'dan iScores ismiyle bulup kurabilirsiniz. Bulamazsanız http://www.scorespro.com/iphone/repo.xml adresini kaynak olarak ekleyerek yeniden deneyin.

7 comments:

Adsız dedi ki...

Selamlar

Yardımlarınızı için teşekkürler

Safari ile ilgili bir sorun yaşıyorum.

Örneğin, ibb.gov.tr'nin trafik yoğunluk sayfasını açamıyorum.

Bir öneriniz olabilir mi acaba.
Başarılar
Yusuf

Sezer Yeşiltaş dedi ki...

Merhaba,
Belediyenin trafik yoğunluk haritası bir flash uygulaması olduğu için iPhone tarafından gösterilemiyor. iPhone'un henüz flash ve java desteği bulunmuyor.

Adsız dedi ki...

Teşekkürler sezer yeşiltaş

Adsız dedi ki...

ben source kısmına linki ekledim ama bu programa ulaşamadım...

Adsız dedi ki...

Filter kısmı yok

Adsız dedi ki...

ya bu uygulamayı çalıştıramadım filitrele diyince hiçbirşey çıkmıyor

Cengiz dedi ki...

Türkiye’nin en güncel iddaa tahmini servisi olan mactahmini.online olarak sizlere anlık olarak takip edebileceğiniz canlı maç sonuçlarını sunuyoruz. Aşağıdaki tablodan güncel olarak inceleyebilirsiniz. canlı maç sonuçları

t