18 Temmuz 2008 Cuma

Bir AgileMessenger Teması

Geçtiğimiz günlerde Agile Messenger programını tanıtmıştık. Oldukça başarılı ve büyük ilgi gören bu anında mesajlaşma programı için bir eklentiden bahsedeceğim bu defa. Aslında bu uygulamaya eklenti yerine tema desek daha doğru olacak. Bu temayı kurduktan sonra Agile Messenger programınız çok daha eğlenceli olacak, çünkü tema sayesinde MSN, Google Talk, Yahoo gibi hesaplarınızı artık kendi orijinal simgeleri ile görme şansına sahip olacağız.

Bu temaya sahip olmak için installer’ınızda AgileMessenger Mod programını bulup kurmanız yeterli olacak. Bu temanın çalışabilmesi için iPhone’unuzun 1.1.4 sürümüne sahip olması gerekiyor.

Kurulumdan sonra sahip olacağınız görüntü aşağıdaki örnekler gibi olacak:



10 comments:

Adsız dedi ki...

Yahu herşey güzelde, ben EDGE ayarlarının yapmama rağmen bi türlü Agile ile MSN hesabıma bağlanamıyorum. Şifreyi bi türlü kabul etmiyor, halbuki aynı şifre ile hergün laptopumdan nete giriyorum.

Sezer Yeşiltaş dedi ki...

isterseniz iphone ile asagida linkini verdigim siteden msn hesabiniza bir giris yapmayi deneyin. Basarili olursaniz hem sifrenizi iphone klavyesiyle dogru girdiginizi hem de iphone'un internet baglantisinin oldugundan emin olmus olursunuz.

Sezer Yeşiltaş dedi ki...

Link su:
http://iphone.beejive.com

Adsız dedi ki...

beejive ile de denemiştim girmemişti. Anlamıyorum ki neden girmiyor? Sebebi şifremde noktalama işaretleri kullanıyor olmam olabilir mi. Lakin Fring ile MSN e bağlanabiliyorum

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Sifrenizde ğçşıöü gibi ozel turkce karakterler var mi?

Adsız dedi ki...

Hayır yok. Sadece +^%'^%^.;, gibi noktalama işaretlerinden birkaçı var.

AlperT dedi ki...

Msn'ye bağlanma problemi bende de var. Hotmaile sıkıntısız bağlanıyorum, ama agile ile msn'ye bağlanmiyor. Muhtemelen bug var yazılımında...

AlperT dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
AlperT dedi ki...

Ben şimdi denedim, şifrenizde '-,+' gibi normalde şifrede kullanabildiğiniz karakterleri agile tanımıyor. Güvenlikten feragat etmekte olsa, şifrenizi değiştirip bu karakterler olmaksızın kullanırsanız problem kalkıyor.

Unknown dedi ki...

Iphone yeni versiyonunu. Yukledim eski versiyonda msn e baglaniyordum simdi turkce oldu ama msne baglanamiyorum

t