3 Ağustos 2008 Pazar

Anket Sonuçları

"iPhone 3G almak için Vodafone'a geçer miydiniz?" başlıklı anketimizi de sonuçlandırdık. Anket sonuçları gösterdi ki iPhone 3G sahibi olmak isteyenlerin %36'sı operatöründen çok memnun ve operatörüne sıkı sıkıya bağlı. Öyle ki iPhone için dahi olsa başka bir operatörün hattını kullanmak istemiyor.

Fakat %29'luk bir kitle de iPhone için hemen operatörünü terkedeceğini bildirmiş. Bu orana bir de %34'lük "ikinci bir hat alırım" diyenleri katarsak toplam %63'lük Vodafone lehine bir abone geçişinden söz edebiliriz. Sanırım yurt dışındaki operatörlerin de iPhone için Apple'ın kapısını aşındırmalarının altında yatan neden bu.

İşte "iPhone 3G almak için Vodafone'a geçer miydiniz?" başlıklı anketimizin sonuçları:


Yanıtlar



Oylar%


Operatörümün iPhone 3G getirmesini beklerim.




302
36%

Mevcut operetörümü bırakmadan ikinci bir hat alarak geçiş yaparım




28434%

Mevcut operatörümü bırakıp hemen geçiş yaparım



24429%







829



Yeni anketimiz ise yeni nesil iPhone 2.0 ile ilgili. Bildiğiniz gibi 2.0 versiyonu yayınlandı fakat uygulama eksikliği, geçiş zorluğu, vs. gibi nedenlerle bir çok kişi cihazını 2.0 versiyonuna yükseltmedi.

Biz de sizin iPhone 2.0'a geçiş konusundaki düşüncelerinizi merak ediyoruz. Sitemizin sağ üst köşesindeki ankete katılarak bu konudaki düşüncenizi paylaşabilirsiniz.

4 comments:

Adsız dedi ki...

Ilk once boyle turklere ozel bir iPhone sitesi hazirladigin icin sana cok tesekkur ederim. Ben avrupada yasiyorum ve iPhone'in Turkiyede basarili olcagini hic sanmiyordum. Bana hatali oldugumu gostersigin icin tekrar saol. Boyle teknologi dolu bir cihazin turkiyede oldugu gurur verici.

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

İlginiz için teşekkürler. Arkadaşlarla elimizden geldiğince iPhone kullanıcılarına yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Türkiye'deki yeni nesil internet sayesinde dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Dolayısıyla dünyada ilgi gören ne varsa bize de hemen geliyor.

HI dedi ki...

merhaba arkadaşlar...
İPhone uma mp3 yükleyemiyorum sanırım bir program indirmem lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Selin

Unknown dedi ki...

selam selin
mp3leri direk olarak degil iTunes araciligyla yuklemen gerekli.

t