6 Ağustos 2008 Çarşamba

Facebook

iPhone 2.0 ile birlikte gelen en güzel App Store uygulamalarından biri de kuşkusuz Facebook uygulaması. Her ne kadar Facebook'u çok kullanmasam da uygulamayı web'den kullanım ile karşılaştırınca epey kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

Uygulama 5 ana ekrandan oluşuyor. "Home" (Ana Sayfa) sayfasında statülerini en son güncellemiş arkadaşlarımızın listesine ulaşıyoruz.



İkinci ekranda ise kendi profilimizle ilgili bilgilere ulaşabiliyoruz. "Friends" (Arkadaşlar) sayfasında ise arkadaşlarımızın listesine ulaşabiliyor, istersek arkadaşlarımızı poke'layabiliyoruz :) Duvarlarına yazı yazabiliyoruz, ya da resimlerine bakabiliyoruz.



"Chat" sayfasından da arkadaşlarımızla yazışabiliyoruz.



Son olarak da "Inbox" ekranında bize Facebook üzerinden gelen mesajlara göz atabiliyoruz, ya da mesaj yazabiliyoruz. Ekran görüntülerinin kafi geleceğini umaraktan uygulama hakkında fazla bir yorum yapmadım. Ne de olsa Facebook'u bilmeyen yok. iPhone 2.0'a geçiş yaptığınız anda ilk kuracağınız uygulamalardan biri olacağını söyleyebilirim. Facebook uygulamasını, bu yazıda detaylı bahsettiğimiz App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebiliyoruz.


4 comments:

Adsız dedi ki...

İphone un en iyi olayı bence bu ;)

Adsız dedi ki...

hocam cok guzel uygulama olmasina karsin messenger kismindan mesaj gonderemiyorum surekli yeniden gonderin diyor

Adsız dedi ki...

bu app. kullanırken ücretlendirme oluyor mu

Unknown dedi ki...

Ben bu konuyla ilgili bir sorun yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? Ben itunes bağlantısı kuramıyorum internet bağlantım olmasına rağmen ve facebook uygulamasına indirmeye çalışırken the itunes store is not supported in this country bu uygulamayla karşılaşıyorum umarım anlatabilmişimdir lütfen yardımcı olur musunuz...

t