25 Eylül 2008 Perşembe

iPhone 3G Hasreti Bu Gece Sona Eriyor

Aylardır ha bugün ha yarın gelecek dediğimiz iPhone 3G, bu gece yarısı resmen Turkcell ve Vodafone tarafından, İstanbul'daki bir kaç satış noktasından satışa sunuluyor. Turkcell; Bağdat Caddesindeki (Suadiye) satış noktasında, Vodafone ise hem Bağdat Caddesi, hem de Kanyon'daki satış noktalarında iPhone 3G'nin lansmanını yapacak



Bu arada hem Turkcell hem de Vodafone gece yarısına kadar çeşitli etkinlikler düzenliyor:
Turkcell 25 eylül akşamı Bağdat Caddesi’nde büyük bir iPhone şenliği düzenliyor. Aldığımız bilgiye göre, bu etkinlik Turkcell’in Bağdat Caddesi No : 404 – Suadiye (Zara ile Gap arasında) adresindeki mağazasında gerçekleştirilecek. Etkinlik gece 9’da başlayacak. Çeşitli çekilişler, eğlenceler ve bol sayıda ünlü var.

Etkinliğe katılacak olan ünlüler arasında Ece Sükan, Melih Gümüşbıçak, Özge Ulusoy, Hale Caneroğlu, Gökhan Özen, Tülin Şahin, Serhat Akın gibi isimler var. Programın sunucuları ise Cenk ve Erdem ikilisi. Müzik, Eğlence, çekilişlerin olduğu etkinlikte, ünlüler kendi yaptıkları işle, iPhone'u birleştirecekler, örneğin Ece Sükan, kendi moda showunu iPhone üzerinden sergileyecek.

21:00'den itibaren geceye katılanların form doldurarak çeşitli çekilişlere katılması mümkün. Mesela ilk 500 kişiye yağmurluk hediye edilecek. Ama asıl önemlisi bu kişilerden çekilişle 50 kişiye ücretsiz iPhone 3G hediye edilecek. Esas eğlence 23:30 gibi başlıyor. Saat 24:00 itibariyle de mağaza açılışı ve iPhone satışı başlayacak.
Kaynak: http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=22017
Biz de ekip olarak Bağdat Caddesinde sizin için bu etkinlikleri takip edeceğiz :) ve canlı canlı fotoğraflar ile paylaşacağız. Sitemizi yakından takip edenler Ağustos ayında tanıttığımız AirMe uygulamasını hatırlayacaktır. İşte AirMe uygulamasını kullanarak akşamki etkinliklerde çektiğimiz fotoğrafları anında Flickr'daki iphoneturkey hesabına yüklüyor olacağız. Ayrıca sitemizde de ilginç olayları yorumlarımızla paylaşmaya çalışacağız. Akşamki etkinlik fotoğraflarına erişim için bu linki http://www.flickr.com/photos/29312818@N05/ , RSS üzerinden erişim için ise bu linki kullanabilirsiniz.

1 comments:

Cem Tonguç dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

t