8 Ekim 2008 Çarşamba

Anket Sonuçları

"iPhone kullanmanızın en önemli nedeni nedir?" başlıklı anketimizi de sonuçlandırdık. Anket sonuçları gösteriyor ki kullanıcıların çoğunluğu iPhone'u, bilgisayarlarındakine yakın internet keyfi aldıkları için tercih ediyor. Efsane dokunmatik ekranı ve yerçekimi sensörü de iPhone'un tercih edilmesinde önemli rol oynuyor.

iPhone'u sırf prestij için alanlar da az değil. Uygulamaları için alanlar ise en düşük oranda. Bu da gösteriyor ki iPhone'u esas tercih sebebi yapan App Store'daki uygulamalar değil. Bir çok kişi sırf güzel uygulamaları nedeniyle insanların iPhone aldığını düşünüyor.

İşte "iPhone kullanmanızın en önemli nedeni nedir?" başlıklı anketimizin sonuçları:


Yanıtlar



Oylar%


Gerçek bir internet ve mail keyfi sunması.



185
37%

Dokunmatik ekranı ve yerçekimi sensörü olması.



18437%

Prestij katması.



7715%


Kolayca indirebildiğim çok güzel uygulamaların olması.




5311%







499




Yeni anketimiz ise iPhone 3G ile ilgili. Bildiğiniz gibi iPhone 3G sahibi olmanın bir çok farklı yöntemi var. Biz de sizin nasıl iPhone 3G sahibi olduğunuzu merak ediyoruz. Sitemizin sağ üst köşesindeki ankete katılarak okuyucularımızın merakını giderebilirsiniz. :)

1 comments:

Adsız dedi ki...

Sitede Iyi gün herkes, ben Allah'in borç Mrs Freddie Willard gönderilen hakkinda sahitlik için buradayim, Türkiye'de burada Seryit Tuncay, Instabul bir hemsire yasayan, ben, ben baslatmak için 40.000 € bir kredi ihtiyaci umutsuzca oldu bir is, ben bu Tanri'ya tanitildi ondan bir kredi almistir benim bir arkadasim tarafindan borç veren gönderdi, ben ona temas ve i bir kredi ihtiyaciniz varsa, lütfen onu irtibata geçiniz, banka hesabimda 48 saat içinde benim kredi var Bu e-posta freddie_willard@hotmail.com Sen, taniklik acele ve ailenizin mutlu, hikayenizi degistirebilir ve% 2 uygun oranda bir kredi almak için yaninda olacak.

onun e-posta freddie_willard@hotmail.com bu borç ile irtibata geçiniz gereken bir kredi ihtiyaciniz bu sitede mesru ve güvenilir borç veren, herkes

çok tesekkür ederim
Seryit Tuncay

t