6 Ekim 2008 Pazartesi

Kredi Kartsız Apple ID Oluşturma

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Turkey Store için Apple ID Oluşturma" başlıklı yazımızda, App Store'dan ücretli veya ücretsiz uygulamaları indirebilmek için kredi kartımızı kullanarak nasıl Apple ID alabileceğimizi, Apple ID Hakkında Bilinmesi Gerekenler başlıklı yazımızda da Apple ID hakındaki önemli noktaları paylaşmıştık. Bu yazımızda da adım adım, kredi kartı bilgilerini girmeden, sadece ücretsiz uygulamaları indirebilmek için gerekli Apple ID oluşturma işlemini paylaşmaya çalışacağız.


Aşağıdaki adımlara geçmeden evvel eğer "Sign In" durumundaysak "Store -> Sign Out" seçeneğini kullanarak "Sign Out" yapmamız gerekiyor. Eğer ilk defa Apple ID oluşturuyor veya kullanıyorsanız "Sign Out" yapmanıza gerek olmayacaktır.



1) Öncelikle iTunes Store'dan Apple ID almak istediğimiz ülkenin store'unu seçiyoruz. Aşağıdaki adımlar Türkiye Store'una göre anlatılmıştır. Fakat son aşamaya kadar zaten tüm adımlar her ülke için aynı sadece adres bilgilerinin girildiği adımlar biraz farklı.


Ülke seçtikten sonra sağ alt menüde bulunan "En Çok İndirilen Ücretsiz Uygulamalar" (Top Free Apps) listesinden her hangi bir uygulamaya tıklıyoruz. Bu nokta önemli çünkü kesinlikle ücretsiz (Free) bir uygulama seçmemiz gerekiyor.

2) Seçtiğimiz ücretsiz uygulamanın detay ekranındaki "GET APP" düğmesine tıklıyoruz.



3) "GET APP" düğmesine tıkladığımızda o an "Signed In" bir Apple ID'imiz olmadığı için karşımıza aşağıdaki gibi bir login ekranı gelecek:



Bu ekrandaki "Create New Account" seçeneğine tıklıyoruz.

4) Bu sefer karşımız çıkan "iTunes Store'a hoş geldiniz" ekranını, Continue seçeneğine tıklayarak geçiyoruz.

5) Kullanım Koşullarının yer aldığı ekranda da "iTunes Şartlarını ve Koşullarını okudum ve onları kabul ediyorum" seçeneğini işaretleyip Continue seçeneğine tıklıyoruz.



6) Bu ekranda ise Apple ID olarak kullanacağımız mail adresimizi ve şifremizi seçmemiz gerekiyor. Ayrıca Apple ID şifremizi unuttuğumuz durumda bize sorulacak güvenlik sorusunu/cevabını ve doğum tarihimizi de bu ekranda giriyoruz.


Bilgilerimizi girdikten sonra "Continue" düğmesine tıklıyoruz.

7) İşte bu son ekranda da "Turkey Store için Apple ID Oluşturma" yazısında anlattığımız yöntemle çıkmayan "None" seçeneği karşımıza çıkıyor.



Bu seçeneği işaretledikten sonra adres bilgilerimizi girerek sağ alt köşedeki "Done" seçeneğine tıklayarak Apple ID'imizi oluşturuyoruz.


Resmi büyütmek için lütfen üzerine tıklayınız.

Ardından yukarıdaki ekran görüntüsündeki gibi mail adresimize gelen onay linkine tıklayıp işlemi tamamlıyoruz. Bu linke tıkladığımız anda tarayıcımız değil iTunes devreye girip işlemi tamamlıyor.

ÖNEMLİ: Bazı bilgisayarlar güvenlik nedeniyle, mail içerisinden tıklanarak uygulamaların devreye girmesine izin vermez. Dolayısıyla iTunes üzerinden işlem tamamlanamaz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda mailde gelen linki kopyalayın ve tarayıcınızın (Internet Explorer) adres çubuğuna yapıştırıp öyle çalıştırın. Bu durumda iTunes devreye girecektir.

Bu yöntemle alınmış Apple ID ile ücretli uygulama indiremiyeceğinizi tekrar hatırlatmakta fayda var. Bu yöntemin diğerinden en büyük farkı, işleme ücretsiz bir uygulamayı indirmeye çalışarak başlamamız.

Shazam, Last.fm gibi güzel uygulamaları Turkey Store'da çıkmadığı için indiremeyenler de yukarıdaki yöntemi kullanarak fakat başlangıçta United States Store seçerek Apple ID alabilirler. Tabii ki bu durumda gireceğiniz posta kodu, eyalet kodu, şehir adı kombinasyonuna bilgisinin doğru olması gerekiyor. Biraz Google kullanılarak uygun kombinasyon kolayca bulunuyor :)

Yukarıdaki yöntemin ingilizce orijinali Apple'ın sitesinde de yer almaktadır:
http://support.apple.com/kb/HT2534

518 comments:

Adsız dedi ki...

dediklerinizi yaptım.
Ama ID ve passwordumü yazdıktan sonra zaman aşımı errorı veriyor ve ilerleyemiyorum onaylamadığı için?

Adsız dedi ki...

bende NONE seçeneği ne yazık ki çıkmıyor dediklerinizi aynen yaptım.Demin ki gmail hesabı olmadığı için error vermiş gmail hesabıda aldım.Ama şimdide aşağıdaki yazı çıkıyor ve ilerleyemiyorum?
"you will not be charged until you make a purchase"

Adsız dedi ki...

rica ederim. amaç paylaşım. kaynak gösterdiğiniz için emeğe saygı için ben teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

ilk denememde olmadı time out verdi ama ikincide oldu. bilgiler için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Onaylama e-postası geldi. onaylanadıktan sonra Apple ID'im ve şifrem ile giriş yapmaya çalışınca "URL Not Fond" diye bir uyarı verdi iTunes. Başka bilgisayarda deneyip tekrar yazacağım...

Adsız dedi ki...

oldu. :)
Onaylama linkine tıklayınca tarayıcı uygulama çalıştırmak istediğini söyleyecek, listeden iTunes'u seçip Tamam'a basmanız yeterli...
Deminki tarayıcıda uygulama çalıştırma izni olmadığı için Apple ID da onaylanmamış. Bir TR bir de US ID almanızı öneririm.

Ne yazık kı hiçbir iPod uygulaması ücretsiz değil...

ibrahim kibar dedi ki...

aynmen anlatıldıgıbı yaptımoldu elinize salık

Adsız dedi ki...

kaydı yaptım bana onay mesajı geldi yanlız mailde link yok. neden olur acaba bu

Unknown dedi ki...

denedim hallettim sizlere bilgileriniz icin ve bircok i phone konusunda bizleri aydinlattiginiz icin sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum kktc den sevgilerle

Adsız dedi ki...

selam, siteyi beğeni ile takip ediyorum ve iPhone almama sebep oldu diyebilirim. dediğiniz gibi US account aldım fakat mailıma gelen linki tıklayıp verification yaparken (unknown error 11111) hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Denedim ve sorunsuz oldu.Ücretsiz olan program ve oyunlardan faydalandım...

Unknown dedi ki...

Selamlar
Öncelikle uygun yeri bulamadığımdan buraya yazmak zorunda kaldım :(

itunes programından, gmail'deki mail adreslerimi aldım ,ancak geldiğinde telefon numaralarımın hepsi kayboldu . blgisi olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

Tolgaozemrak@gmail.com

Adsız dedi ki...

Oncelikle emegi gecen butun arkadaslara sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum.Bu tur uygulamalar sayesinde bir cok faydali bilgiler cok isimize yariyor.Cok super bir site.Fevkalede olmus.Tekrar tesekkurlerimi iletiyorum.. ONUR (10-UR)

Adsız dedi ki...

bende yapmaya calıstım ama olmadıı:(

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Olmayan nedir, hangi adımda takıldınız, hangi hata mesajını aldınız, vs. tam olarak paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım?

özgür dedi ki...

hata kodu 5002 çıkıyor sürekli olarak sorunu gideremedim yardımcı olursanız sevinirim

Adsız dedi ki...

none seceneği cıkmıyor

baris dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

arkadaslar bende apple iphone aldım ve hiç birsey yükleyemiyordum ama sonunda basardım apple ıd almayı kısaca anlatıyım isterseniz top free uygulamalardan birini seciyorsunuz sonra create new accounut geliyorsunuz ondan sonrası kolay zaten mail adresi kesinlikle doğru olsun ama????????

Adsız dedi ki...

Kredi kartı bilgilerimigirmemi istiyor.None seçmeme ve giriş yeri gözükmemesine rağmen..

Unknown dedi ki...

melih
ben Türkiye için kayıt oldum sorunsuzca ancak usa için kayıtta none seçeneğinden sonra bir kod girmemi istiyor

Adsız dedi ki...

ya ben dediklerinizin hapsini yaptım ama en sonunda done yazısı yok sağ alt köşede ne yapmam lazım uzun bi yazı çıkıyor uyarı için ama ingilizce ve benim ingilizcem yok yardım lütfen

Adsız dedi ki...

bılgılerınız ıcın tesekkurler benım de bır sorunum varr kredı kartsız uye olamıyorum sureklı card numarası ıstıyor sızın tarıf ettıgınız gıbı herseyı eksıksız yapmama ragmen kredı kartı numarası ıstıyor..artık free uyelık yapamıyacakmıyızz...?

Adsız dedi ki...

yine ben neden olmadığını buldum uzun uğraşlar sonunda sign in durumundan out durumuna geçemiyorum nasıl halledebilirim lütfen söylermisiniz cvbınızı bekliyorum

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

iTunes'ta iken menüden Store -> Sign Out seçerek yapabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

None desem bile kart numarası istiyor benden bunu nasl hallederim

Adsız dedi ki...

aynen dediklerinizi yaptım fakat none dememe rağmen kredi kartı numarası ve kart bitiş süresini istiyor bir çözüm yolu varmıdır?

!!!Küp!!! dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
larenuf dedi ki...

tmm çok gzl anlatmışız.aynısını yapıorm ama none'ı işaretlememe rağmen bana hala fprmu tamamen doldurmadığımı sölüo ve kart numarası istio herkes yapıo bnde nie olmuo anlamadm çıldırcam

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Sanirim Apple sonradan bu sureci degistirdi. Su an disardayim, eve gidince detayli bakip cevap yazacagim.

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Haklısınınz None seçilse dahi ekranda olmamasına rağmen sanki kredi kartı varmış gibi kredi kartına ait alanların doldurulmasını istiyor.

Bence Apple'dan kaynaklı bir sorun var. Bir araştıracağım, çözüm bulursam burada paylaşırım.

Unknown dedi ki...

selamlar,

kredi kartsız ID olusturma islemi yaparken none dedğimizde sizinde belirttiginiz gibi kredi kartı bilgileri soruyor ve işlme orada tıkanıyor. Bunun bir cozumu veya baska yolu var mı???

Adsız dedi ki...

none none none kaç kere dedim ama beceremedim tekrar tekrar kredi kart numarasını istiyor bakşada yolu yok almanın veya bilmiyorum bilen var ise paylaşırsanız çok sevinirim

Adsız dedi ki...

yaw çıldırcam aynı sorun bendede var ya nie olmuo :'( 2g ipod touch 16 gb aldım alet manyak ama itunes'e kayıt olamadığım için çok üzülüom :(

Adsız dedi ki...

ELINIZE SAGLIK COK GUZEL YORUMLAR EMEGE TSKLER

Adsız dedi ki...

iyi günler çok yararlı bilgilerle iphone u kullanılabilir hale getirdniz sağolun (en azından benim için)ama hala sorularım var :( ben orjinal cd den b.sayara yüklediim müzikleri itunese aktaramıyorum bunun sebebi ne olabilir acil cvp bekliyorum...

didem dedi ki...

posta kodunu kabul etmiyo neden..

Adsız dedi ki...

ücretsiz ıd de son aşamaya geldim fakat kart numası üstüyor tamamlayamıyorum problem nedir?

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Yazıda da belirttiğimiz (GÜNCELLEME ile başlayan kısımlar) gibi artık Kredi Kartsız Apple ID alınamıyor.

Adsız dedi ki...

elinize sağlık gerçekten güzel anlatmışsınız.şans bu ya geç aldık aleti. ama ben lastfm'i çok istiyorum. şimdi kendi kredi kartımla bile alamadım us için id,geçerli adres vs bile yazdım. yakında genişleticez her yerde olacak lastfm falan deniyor sitede ama ne kadar çabuk o kadar iyi. eğer elinde redeem code olan,ya da daha önce aldığı us id'sini paylaşabilecek olan varsa berkaytevetoglu@gmail.com'dan bana ulaşırsa harika olur.

Adsız dedi ki...

Anlatım için teşekkürler. Kredi kartsız AppleID sahibiyim artık :)

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Haklısınız artık tekrar Kredi Kartsız Apple ID alınabiliyor.

Adsız dedi ki...

dedıklerınızı aynen yaptım her sey olmus gıbı gozukuyodu fakat ıphoneumdan tekrar ıtunesu acmaya calıstıgımda aynı sekılde ıtunes store'a baglanamıyor bu ulkede desteklenmıyor yazısı cıkıyor..yardım edebılırsenız cok sevınıcem...

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Apple ID'niz ile bilgisayarinizdaki iTunes uzerinden bir kere Sign In yapin ve ardindan iPhone'unuzu bilgisyariniza baglayip sync edin. Bu sayede iPhone'daki App Store'da Turkiye Store'u olacaktir. Cihazin orijinalinde US Store oldugu icin bu hatayi veriyor.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yok mu hiç hesabı olan ya.telefonu aktif edebilmek için birkaç tane free app yüklemem lazım itunesten.fakat none seçenegi çıkmadıgı için yükleyemiyorum.korkulacak bir durum yok zaten.sadece bir yardım etmiş olursunuz.bi zhmet account u olan bir arkadaşımın kullanıcı adı ve şifre verirse bizlerde indirme yapabiliriz lütfen!

Adsız dedi ki...

Ya biriniz posta kodunu soylesinde benimkinden ne farki var bakalim bide cocuklarin cevaplarini ilgili kisi cabuk yazsin

Adsız dedi ki...

salut..

dediğiniz herşeyi yaptım ama NONE seçeneği kredi kartı seçeneklerinin yanında yok.. hiçbiryerde yok nedeni ne ve nasıl yapabilirim ??

Mustafa Tan dedi ki...

Bu işlemi yaparken iTunes'da login (Sign In) durumda değilsiniz değil mi? Yani başka bir Apple ID ile giriş yapmadınız iTunes'a?

Adsız dedi ki...

selamlar hesap alamıyorum none secenegı cıkmıyor 2 haftadır ugrasıyorum ama bır turlu yapamadım yardımınıza ıhtıyacım var lütfen

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

mustafatan75@gmail.com adresine bir mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Adsız dedi ki...

çok açık bir anlatım çok başarılı bir sonuç teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim

Adsız dedi ki...

onaylama e-postası gelmiyor..

Adsız dedi ki...

bu iPhone cihazla ilgili kim var aranızda sağlam destek verecek

Adsız dedi ki...

yardiminiz icin tesekkurlerimi bir borc bilir ve basarilarinizin devamini en icten dileklerimle arz ederim..

Unknown dedi ki...

kredi kartlarının yanında none yazısı çıkmıyo delircem store a giriş yapılmamş konumda yani out um lütfen yardımcı olun aykutyaman91@hotmail.com

Adsız dedi ki...

ıd adresi bizimmsn adsresi oluyor degil mi yeptım nasıl indirecem peki lütfen yardim

Mustafa Tan dedi ki...

Evet. Tüm mail adresleri oluyor. Uygulamaları nasıl indireceğinizi öğrenmek için bu linke gözatabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

teşekkürler kardeşim orada bulunan bedava oyunlar ipon nano ya olur mu

huseyin dedi ki...

Ucretsiz programlar icin hesab nasil alabilirim.bana yardimci olun.mustafa tan senden cevap bekliyorum

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar Huseyin Bey,

Yorum yazdiginiz bu yaziyi kredi kartsiz apple id alabilirsiniz. Tam olarak hangi asamada takiliyorsunuz?

Adsız dedi ki...

bedava oyunlar ipod nano ya oluyomu

Mustafa Tan dedi ki...

iPhone oyunları iPod'da çalışmaz.

huseyin dedi ki...

Mustafa bey bu ucretsiz id yi aldigimda bitiyor degilmi.bu id ile free olanlari indirebilecegim mi yani?

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar Hüseyin Bey,

Blogumuzda ihtiyacınız olan hemen hemen her bilgi mevcuttur. Apple ID alıysanız uygulama indirmeyi bir deneyin. Sorun yaşarsanız yardımcı olalım.

huseyin dedi ki...

Mustafa bey siz baba bir tane ucretsiz id alirsaniz ben kullanabilirmiyim.eger alirsaniz vede Cep numaranizi verirseniz ben sizi ararim

huseyin dedi ki...

Birde bu programlari bilgisayara baglanmadan direk iphonedan indirecegiz degilmi hesap numarasini girip.

Adsız dedi ki...

Arkadaşım paylaşımların için çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Iphone aldım. Fakat jailbreak yapılmış durumda. Itunes 7.5 kullanıyorum. İlk önce 8 'e yükseltsem sorun olur mu ? Ayrıca facebook gibi application'ları indirmek istiyorum. Fakat bir türlü NONE işareti çıkmadı hangi ülkeyi seçtiysem de olmadı. Bunun sorunu nedir ? Artık Free Account alamıyor muyuz ?

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

iPhone'unuzun versiyonu nedir? 2.X serisindeki bir versiyon kullanıyorsanız zaten iTunes'u güncellemek durumundasınız.

murat dedi ki...

arkadaşlar anlatığınız gibi ıd almaya çalışıyorum ama adresimi kabul etmiyor yanlışda yazmıyorum neden acaba bilgisi olan varmı :)

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar Murat Bey,

Kabul etmiyor derken tam olarak ne hangi mesajını alıyorsunuz.

Unknown dedi ki...

ya neden none seçenegi çıkmıyo mustafa bey msn nizi ekledim seven_seninl mert ben adanadan yardımcı olurmusunuz nasıl none seçeneği görecem

yan_ dedi ki...

denılen herseyı yaptım uye oldum programı ındırdım ama msn acılmıoo ndnse

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bana yardımcı olun ben kafayı yemek üzereyim lütfen
ben herşeyi yaptım tüm aşamaları geçtim en son adımda kaldım yani e maile gelen onay mesajını açamıyorum
sayfa açılmıyor iki gündür bununla uğraşıyorum ama olmuyor

Adsız dedi ki...

dogankan@mynet.com email adresimdir bana burdanda ulaşabilirsiniz

Adsız dedi ki...

bıktım günlerdir sitelere kaydolmaktan. none seceneği sanırım çıkmıyor artık?

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar. Az önce denedim None seçeneği çıkıyor.

1)iTunes'unuz güncel olduğundan emin olun. iTunes menüsünden Help -> About iTunes' tıklayarak versiyon bilgisini kontrol edin. Versiyon en az 8 olmalı.

2) Yazıda anlatılanları mutlaka adım adım uygulayın. İşleme mutlaka ücretsiz (Free) bir uygulama seçerek başlamanız gerekiyor.

Adsız dedi ki...

mustafa bey bana bir ıd alıp verirmisiniz cep numaranızı yazın ben sizi arar alırım

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

mustafatan75@gmail.com adresine bir mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Adsız dedi ki...

ben 28 aralıkta iphone 3g aldım.bir iki gün sonra vodafone merkezi aradım ve dedim ki ben vodafone shoptan iphone 3g aldım bu telefonun bütün internet ayarlarını açtırmak istiyorum dedim.ve en ucuz paket olan 100kb tı 1 kontor olan tarifeye üye oldum.ve benden 50 gün felan hiç bir kontorum bile düşmedi internet için ama şimdi ise kontor dayanmıyor.mustafa bey buna bir cevabınız var mı cok tesekkur ederim

dbhaberal dedi ki...

Maalesef olmuyor çünkü none seçeneği yok arkadaşlar sadece kredi kartı seçenekleri var. Neden çıkmıyor bende acaba?

Adsız dedi ki...

ıslemlerı sırasıyla yaptım gelen maılden sonra napcam bılgı verın cıldırmak uzereyım

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Gelen maildeki link'e tıklayacaksınız ardından da otomatik olarak iTunes açılacak ve işleminiz tamamlanacak.

Eğer olmazsa gelen maili bana iletin (mustafatan75@gmail.com) yardımcı olmaya çalışayım.

Adsız dedi ki...

İki gündür düşünüyorum Turkler kesin bunun bir yolunu bulmuşlardır diye. bulanın ellerine sağlık kredi kartız account oluşturdum .OH BEA :) fulya

Adsız dedi ki...

valla aynen dedigin gibi yaptim ve oldu, tskler

ahmet dedi ki...

Bu cihaz benim gibi bir çok insan için çok yeni. Ben üç gündür kaynak arıyordum. sayenizde anlaşılır doğru bir kaynak buldum. takipçinizim selamlar...
tşkler.

Adsız dedi ki...

teşekürler dostummmm

ilker dedi ki...

Selam,
"None" seçeneği çıkmıyor ne yapmalıyım?

Unknown dedi ki...

merhaba mustafa bey .olgun ismim ıphonede hat kullanmıyorum kırdırdım yinede kapanırmı?ücretsiz app store dedikleriniz gibi yaptım sağolun çok iii açıklamalı bilgiler vermişiniz.ama ıthunes bu ülkede kullanılmıyor yazısında dediğiniz gibi sign in yapıp sync yapıyorum fakat olmadı başka nasıl yapabilirim .şimdiden teşekkür ederim.olgunurut@gmail.com

Adsız dedi ki...

arkadaşlar acil yardım bi türkiye hesabından hesap açtım bi de us olarak. i phone dan bi kaç bişey indirdim türkiye mağazasından , us hesabımı i phone da nasıl aktifleştirecem şimdiden tşkler

Mustafa Tan dedi ki...

Bilgisayarınızdaki iTunes üzerinden US Apple ID'niz ile login olup ardından da iPhone'uzla sync ederseniz iPhone'uzda US Apple ID'niz aktif olur.

yunusemre dedi ki...

Biraz Google kullanılarak uygun kombinasyon kolayca bulunuyor deniliyor ama ben bulamadım 4 gündür kafayı yicem bi türlü adres engelini asmadım örnek bir amerika adresi verrseniz cok mutlu olucam

leomesi dedi ki...

slm mustafa bey lütfen siz bi tane kredi kartsız ID AÇABİLİRMİSİNİZ BURDAKİ HERKEZDE RAHAT EDER BEN ŞAHSEN KURAMADM SİZ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

pinar dedi ki...

merhaba
ben ıd hesabı oluşturmak için bütün adımarı tek tek yaptım herşey yolunda tek bir şey dışında.mail adresime gelen linki tıkladığım zaman loadıng diyor ve başka hiçbirşey görünmüyor.bu konuda bilgisi olan varmı yardımlarınız lütfeeeennn
teşekkürler

mustafa dedi ki...

arkadaşlar dedğiniz herşeyi yaptım hemde 3 kere ama halen telefondan itunese bağlanamıyorum help help help

mustafa dedi ki...

arkadaşlar söyledikleriniz 3 kere uyguladım ama halen telefonumdan itunese bağlanamıyorum help help help

elmomaclroy dedi ki...

5002 sorunu ile ilgili..

bende de aynı hatayı veriyordu..

sorun siz iTunes Store Account Verification ı yaptıktan sonra karsınıza bi sorun penceresi cıkıyor..

es gecin ve sign in yapın sonra user name i değil mail adresinizi girin yani gmail adresinizi kullanarak üye olduysanız sample@gmail.com gibi sonra da sifrenizi girin kabul ediyor..

Adsız dedi ki...

herşeyi ayaptım ama bir türlü adresi kabul etmiyor çıldıracam nasıl yazılacagı konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Türkiye'den mi Apple ID almaya çalışıyorsunuz yoksa Amerika'dan mı?

Unknown dedi ki...

Selam,
Tüm yazılanları yapmama rağmen, none seçeneği çıkmıyor.
Mail adresim de gmail..
Yardımcı olursanız sevinirim..

Adsız dedi ki...

none secenegını cıkmıyor ne yapabılırım

Unknown dedi ki...

Merhaba Mustafa Bey,

İphone alalı 8-9 ay oldu ama tam olarak kullanmaya başlayalı 3 ay oldu. Açıkçası iphone hakkımda pek bilgim yok. Burdaki yazınızdan kredi kartsız Apple id almaya çalıştım ama olmadı. Sanırım önce sign out yapmam gerekiyor ama ben heralde önceden biraz karıştırmışım yani ne olduğunu bilmeden bir hesap açmısım sanırım ama ne kullanıcı adını ne de şifreyi hatırlıyorum ve yeniden bir hesap açmak ve tüm eski girişlerimi silmek istiyorum. Bu durumda nasıl yeni bir hesap açabilirm? Yardımlarınızı beklyiorum.

Adsız dedi ki...

ben londrada yasiyorum ipone umuda burdan aldim kayit islemlerine baslarken ulkeyi uk sectim diger tum dediklerinizide aynen yaptim emailme link geldi ve linke tikladigimda acilan sayfa error veriyor neden acaba cevap yazarsaniz sevinirim...

Murat Ersoy dedi ki...

arkadaşlar bu siteye yeni üye olduğum için pek bilmiyorum benım uye işleminden daha farklı bir sorunum ve yanıt arıyorum. telefonum bazen kasıyor ve kastıgı zaman menu tusuna basıtıgımda hızlı aramaya giriyor ve ben daha sonra hiç bi işlem yapamıyorum menuye giremiyorum alalı 2 ay oldu 3 defa reset atmak zorunda kaldım. telefon da öyle durumlar da kapanmıyor sarja taktıgımda sarj oldugunu gostermiyor ama itunes tan istedigimi yapabiliyorum ve orda sarj oldugunu gosteriyor . hızlı aramada kişilere sms gonderip arayabiliyorum ama bi daha hiç menuye giremyiroum aynı sorunu yasayan var mı ? ve ya ne yapmam gerekir sizce

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Onay linkinin çalışmaması sorunu ile yazıda bir güncelleme yaptım:

Bazı bilgisayarlar güvenlik nedeniyle, mail içerisinden tıklanarak uygulamaların devreye girmesine izin vermez. Dolayısıyla iTunes üzerinden işlem tamamlanamaz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda mailde gelen linki kopyalayın ve tarayıcınızın (Internet Explorer) adres çubuğuna yapıştırıp öyle çalıştırın. Bu durumda iTunes devreye girecek ve kayıt işlemi tamamlanacaktır.

Adsız dedi ki...

dediginiz gibi linki kopyalayip yaptim fakat tekrar ayni hatayi verdi.baska bir yolu warmidir.

Adsız dedi ki...

dediginiz sekilde apple id mi aldim fakat aldigim id yi iphone umdan bedava oyun yuklemek icin girdigimde gecersiz hatasi veriyo neden acaba bilgi verirseniz sewinirim.

Adsız dedi ki...

benim msn ' me onaylama postası geldi . tıkladım ve one moment pelease diyor beklioyorum hiç bir şey değişmiyor ve altında şöyle yazıyor :

If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or Windows Task Bar.

lütfen yardım edin size yalvarıyorum. şimdiden teşekkurler...

ozgur dedi ki...

Ben daha önceden kredi kartlı Apple ID kullanıyordum. Şimdi aynı Apple ID'yi kredi kartsıza dönüştürmek istiyorum. Fakat "None" seçeneğini göremedim.Yardım eder misiniz?

leyl dedi ki...

Her adımı yaptım.Ama onay e*maili gelmedi,yardımcı olur musunuz? tşkler

Adsız dedi ki...

bende her adım tamam ama onay maili gelmiyor hemde kaç kere denedim ama olmuyor yardım lütfen!

Mustafa Tan dedi ki...

Onay maili mail hesabınızın Spam veya Junk klasorune düşmüş olabilir.

Adsız dedi ki...

:) hallettim sonunda gelen kutuma gelmiş ama bugün herşe için tesekkürler

Adsız dedi ki...

türkiye store dan apple ID işlemlerni burda anlatıldığı şekilde tamamldım ama 24 saat dolmasına rağmen hala onay mail i gelmedi ne yapmalıyım ?? yardımcı olursanız sevinirim ...

Adsız dedi ki...

Eğer US store dan alırsanız daha avantajlı oluyor (adresi falan sallayın....)

Adsız dedi ki...

bende kayıt oldum.aktıvasyon maılı hemen mı gelıyor yoksa zaman alabılıyor mu bılgısı olan var mı bana henuz gelmedı ? bıde maıl fark eder mı hotmail verdım?

Adsız dedi ki...

onay maili 24 SAAt dolmasına rağmen gelmedi.. ve son yorumlar bunun üzerinde odaklanıyor. yardımcı olun lütfen konuya açıklık getirirseniz sevinirim..

Mustafa Tan dedi ki...

Apple'ın son zamanlarındaki yoğunluğundan dolayı verifikasyon maillerinin gelmesi 24 saati geçebiliyormuş. Az önce yeni bir mail adresi ile kayıt yaptım. Bakalım ne kadar süre sonra gelecek.

Mustafa Tan dedi ki...

Yaptığım denemede yaklaşık 5 saat sonra aktivasyon mailinin geldiğini gördüm.

Bilginize

Adsız dedi ki...

2 tane uyelik aldim ama onay maili henüz gelmedi ne kadar sürede geliyor..

Adsız dedi ki...

ayh cıldırıcamm kart numarası olmadann alamıormm ıd naapmalıım nası alcmm uff :((

Mustafa Tan dedi ki...

Selamlar,

Yazıdaki adımları aynen uygularsanız kredi kartsız Apple ID alabileceğiniz "None" seçeneği karşınıza çıkacaktır.

Adsız dedi ki...

arkadaslar islemleri yaptım sorunsuz calıstı tesekkurler

cansucansu dedi ki...

ben sorunsuz yaptim yazilanlari ancak mail gelmedi normalmi acaba belli bi sure beklememmi gerekiyoracabe arti verdiginiz bilgi icinde tesekkurler

Mustafa Tan dedi ki...

@cansucansu

Yazıda ve diğer yorumlarda da belirtildiği gibi mail bazen hemen, bazen 4-5 saatte, bazen de 1-2 günde geliyor.

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

paulelvisloans@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

paulelvisloans@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Mali üzüyor bugün doldurun: Bu Allah'tan korkan kadın gülümseme, ben 106.000 € bir kredi var ve arkadaşlarım iki herhangi bir sorun ya da hayal kırıklığı olmadan bu kişi bir kredi almıştır. Ben aslında proje ve diğer kredi için para için başvuruda eğer, yanlış kişiyi seçmek için değil tavsiye ederiz. Çünkü Mrs, Lisa bu mesajı yayınlamak, ben ondan alınan kredi ile mutlu hissediyorum. Ben onur ve bana hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı oldu Allah korkusu kadının bu kadınla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla oldu, Bu yüzden kişiyi memnun ve onu sormak hizmetler için size yardımcı Mrs, Lisa karşılamak zorunda önermek . Onun iletişim e-posta adresi: Kent_lisaloanfirm@hotmail.com

debra morgan dedi ki...

Merhaba Am Bayan, Mildred Umut Am bir Meşru ve güvenilir bir kredi borç veren kredi vermek
% 2 faiz oranıyla açık ve anlaşılır şartlar ve koşullar üzerinde. itibaren
12.000 $ için $ 7.000.000 ABD Doları, Avro ve Pound Sadece. Ben, İş Kredileri vermek
Kişisel Krediler, Öğrenci Kredileri, Taşıt Kredileri Ve Kredi Bono Kapalı Pay. Eğer
doğrudan benimle temas için yapmanız gereken ne kredi ihtiyacınız
En: mildredhopeloanfirm@gmail.com
Çok Yaşa.
Saygılarımızla,
Bayan Mildred Umut
E-posta: mildredhopeloanfirm@gmail.com


Not: MILDREDHOPELOANFIRM@GMAIL.COM: Tüm cevap göndermek gerekir

Adsız dedi ki...

Merhaba herkes, tüm umudum birçok borç verenler tarafından kandırdı çünkü ben artık bir kredi almak asla ama sadece kendime teşvik ve almak kayıp zaman ben sadece adam Mr.MORIS korkarak tek Tanrı benim kredi almıştır Bugün çok mutluyum cesur bir adım ve bu borç ile geçerli ama çok mutlu ben sadece sadece onun e-posta onu iletişim için bir kredi ihtiyacı hepinizi tavsiye edecek Ben sadece 100.000,00 ABD DOLARI benim kredi aldığını, bugün söylemek: (morisloancompany6@gmail.com ) ve bugün kredi almak hepinize güzel bir gün var ...


Bir KREDİ BAŞVURU TALEP
Ad Soyad :::::::
seks :::::::
yaş :::::::
Aile durumu :::::::
Ülke :::::::
Şehir :::::::
Usename ........
Şifre .........
İletişim adresi :::::::
Meslek :::::::
Cep Telefonu :::::::
Tutar ödünç :::::::
Kredinin süresi :::::::
Aylık Geliri :::::::
Amaç Kredi :::::::

Ben senin posta morisloancompany6@gmail.com okumak için arıyorum
Saygılar.
MORIS

Mr Pato dedi ki...

Ben isim Sayın Pato Fischer duyuyorum. Ben ben mali gergin bir kaç ay önce tüm dünyada dolandırıcılığı olduğundan çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum, ve benim çaresizlik nedeniyle i Çeşitli çevrimiçi borç verenler tarafından scammed, Polonya'da yaşıyor. Bir arkadaşım bana 30.000 PLN kredi vermek Sayın Razaq Azeez adında bir çok güvenilir borç, beni yönetti kadar kredinin her türlü ihtiyacı o da size kredi verebilir ve böylece şimdi onunla temasa iseniz hemen hemen umudunu kaybetti ben seni başarısız asla söz veriyorum (razaqazeezloanfirm@outlook.com) ihtiyaç miktarı.

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Bu Bayan Gül Badmus, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardım ihtiyacı olan herkes için bir mali fırsat açtı genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve sadece% 2 faiz oranı koşullarında bireylerin, firmaların ve şirketlerin kredi vermek. E-posta ile bugün bize ulaşın biz size bizim kredi şartlarını verebilir böylece: {mimiverapet@gmail.com}

Borçlunun VERİ
1) Tam adı: .......................................................
2) Ülke: ......................................................... ..
3) Adres: ..........................................................
4) Devlet: ............................................................ ..
5) Cinsiyet: ................................................................
6) Medeni Durumu: .................................................
7) Meslek: ................................................... ..
8) Telefon Numarası: ................................................
Iş yerinde 9) Bulunduğu konum: .....................
10) Aylık gelir: .............................................
11) Kredi Miktarı Gerekli: .....................................
12) Kredi Süresi: ................................................
Kredinin 13) Amaç: .......................................... ..
14) Din: ...................................................... ..
15) Daha önce ................................. uygulanan mı

teşekkürler,
Bayan Grace Daniel

Unknown dedi ki...

Good Day Hepsi,
Eğer acil kredi ihtiyacınız var mı? Eğer borcu vardır? Biz çok hızlı bir şekilde çok ciddi ve çok organize olan bankalar desteklemek için fon faaliyet finansal kurumlar vardır. "(noramildred.loans@hotmail.com)" ve mutlu: Eğer endüstriyel, müteahhit veya işinizi yeniden veya vb Sizin şirket oluşturmak için, borç tüm hala istekli iseniz, sadece bize ulaşın.

Bayan Nora.
Saygılarımla.

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Mali üzüyor bugün doldurun: Bu Allah'tan korkan adam gülümseme, ben 106.000 € bir kredi var ve arkadaşlarım iki herhangi bir sorun ya da hayal kırıklığı olmadan bu kişi bir kredi almıştır. Ben aslında proje ve diğer bir kredi için uygulamak istiyorsanız, yanlış kişiyi seçmek için değil tavsiye ederiz. Çünkü Sayın John bu mesajı yayınlamak, ben ondan alınan kredi ile mutlu hissediyorum. O bana hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı korkan onur ve Tanrı bu adamla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla oldu, Bu yüzden kişiyi memnun ve hiçbir sorun olmadan bir kredi almak yardımcı olmak için Sayın John karşılamak zorunda öneririz. Onun iletişim e-posta adresi: johnscofyloanfirm@hotmail.com

Ibrahim Mustafa dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

E-posta:

mustafaloans@shqiptar.eu

Ibrahim Mustafa dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

E-posta:

mustafaloans@shqiptar.eu

Ibrahim Mustafa dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

E-posta:

mustafaloans@shqiptar.eu

Mr Steven dedi ki...

Merhaba,
Mali üzüyor bugün doldurun: Bu Allah'tan korkan adam gülümseme, ben 257.000 $ bir kredi var ve arkadaşlarım iki herhangi bir sorun ya da hayal kırıklığı olmadan bu kişi bir kredi almıştır. Ben aslında proje ve diğer bir kredi için uygulamak istiyorsanız, yanlış kişiyi seçmek için değil tavsiye ederiz. Çünkü Sayın John bu mesajı yayınlamak, ben ondan alınan kredi ile mutlu hissediyorum. Ben onur ve bana hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı oldu Allah korkusu insanın bu adamla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla oldu, Bu yüzden kişiyi memnun ve hiçbir sorun olmadan bir kredi almak yardımcı olmak için Sayın John karşılamak zorunda öneririz. Onun iletişim e-posta adresi: johnscofyloanfirm@hotmail.com

anderson cortez dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş kurmak için sermaye gerekiyor? Senin kredi sorunları ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem de bireyler ve şirketlere kredi teklif olarak, burada sizin yardımınıza geliyor.
Bugün kredi almak (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

anderson cortez dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş kurmak için sermaye gerekiyor? Senin kredi sorunları ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem de bireyler ve şirketlere kredi teklif olarak, burada sizin yardımınıza geliyor.
Bugün kredi almak (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Merhaba ben alacaklı Sayın Jerry Thompson duyuyorum
Özel krediler, ben de sizin hayallerinizi gerçeğe yapmak için buradayım
bir kredi almak, gerçek oldu. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı
acilen? Eğer borçlarını ödemek için bir kredi ihtiyacım var mı?
Eğer genişleme için bir kredi ihtiyacınız var mı
İşiniz veya kendi işini kurmak, biz
Burada düşük faiz oranı ile sizin için
% 3 ve $ 1.000 $ bir kredi alabilirsiniz
100.000, 000.00 ve azami kredi miktarı. kadar
bu yüzden şimdi, 50 yaşında, lütfen bize ulaşın
jerrythompson189@gmail.com posta ya da web sitemizi ziyaret edin
http://jerrythompson189.wix.com/jerrythompsonloan

Unknown dedi ki...

Eğer acil bir kredi veya finansal hizmet ihtiyacınız var mı? financialdepartment.online@gmail.com İletişim

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Bu Bayan Jane Alison, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için mali bir fırsat açmak sahiptir kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu bir altında bireyler, firmalar ve şirketler için% 2 faiz oranıyla kredi veriyoruz. e-posta ile bugün bize ulaşın: (saintsloancompany@gmail.com)

Hawkins dedi ki...

Benim adım Hawkins, ben evli, Türkiye'den duyuyorum, ben son 2 yıldır gerçek bir kredi şirketi için arama edilmiştir ve tüm ı got onlara güven bana yapılan dolandırıcılığı demet ve günün sonunda, hepsini aldı Paramı ve böylece borç gitti, ben artık net şirketleri kredi edecek bir şey yapmak istemedim, tüm umudum, kayboldu i karıştı ve sinirli, ben işimi kaybettim ve çok zor ailemi beslemek için bulmak, bana parasız bıraktı Bir arkadaşımdan biraz para, ben ne olduğunu tüm söyledim ve o o sadece onlardan bir kredi var ki, bana yardımcı olabilecek bir kredi şirketi biliyor, bana yardımcı olabilir dedi, o kredi için başvuruda nasıl beni yönetti O bana söylediği gibi ben yaptım, ben uygulamalı i asla inanmadım ama denedim ve benim için sürpriz ben mutlu ve zengin, bugün i değilim, benim gözlerime inanamadım 45 dakika içinde kredi var ve ben böyle kredi şirketleri Tanrıya teşekkür ediyorum Böyle hala hayat eder i E-posta {mrsstellareneloanfirm@hotmail.com} onlar başarısız asla By Mrs Stella Rene Kredi Firma için gitmeye kredi ihtiyacı olan orada herkese tavsiye lütfen tüm yerler üzerinde bu sahtekarlık yıldızlı üzerinde var benimki gibi değiştirin.

Hawkins

Unknown dedi ki...

Eğer acil bir kredi ihtiyacınız varsa?

* Banka hesabınıza Çok hızlı ve acil transferi.
Eğer banka hesabınıza para kaldırdı sonra * Geri Ödeme altı ay başlıyor.
% 3 * Düşük faiz oranı
* Uzun vadeli geri ödeme (1-30 yaş) süresi.
* Esnek kredi koşulları ve aylık ödeme.

Yasal ve lisanslı kredi şirketinize başvurun herhangi bir ülkeye mali yardım dışarı vermeye yetkili. Daha fazla bilgi ve kredi uygulaması için şimdi e-posta yoluyla irtibata: abdulhamidfinance@gmail.com

Müşterilerimize ve yatırımcı seçilmiş bir grup için yapılandırılmış finansal çözümler özelleştirmek. Biz istisnai müşteri hizmetleri ile birinci sınıf finansal kredi ürünler sunmak için mükemmel bir üne.

clara dedi ki...

Hepinize Merhaba,

Ben o geldi ve ailem bize düşük faiz kredi lider tarafından tekrar canlı hissettirecek hiçbir umut olduğunu düşündüm zaman Mrs Clara Morgan benim ve ailem için yaptıkları için çok minnettarım, çünkü ben bu mektubu yazıyorum, Bayan Susan aç bırakmak duyuyorum % 3 oranı internette gerçek kredi kredi hala var olduğunu hiç düşünmemiştim ama benim en büyük sürpriz ben çok zaman kaybetmeden benim kredi aldım, bu yüzden orada o hiç bir finansal nedenlerle kredi arıyorsanız i will BU İŞLEM HAKKINDA fazla Bilgi için {} clara_morgan@outlook.com: tavsiyem VIA at Mrs Clara Morgan e-posta

SENİ TÜM İYİ DİLERİZ

Saygılarımla
Bayan Bayan Susan aç bırakmak

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Ya da sizin yanınızdaki genişletmek istiyor musunuz
iş? Biz, şirket krediyi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de işletme kredisi ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açıktır
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgilenen, İletişim E-posta:

paulelvisloans@hotmail.com

ehis dedi ki...

Eğer size stres olmadan talep parayı hibe edecek güvenilir bir sağlayıcıdan bir acil kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, o zaman doğru yönde. Ben EHIS MACAULEY, tanınmış işadamı ve aynı zamanda özel bir borç veren duyuyorum. Orada önemli bir işadamı bana bağlayabilirsiniz eğer senin ülkede benim iş bir şube kurmak isterim. Ben% 2 faiz oranı kredi vermek. İlgilenen kişiler çabuk ehism94@gmail.com aracılığıyla bana e-posta gerekir eih

Unknown dedi ki...

Eğer acil kredi ihtiyacı ciddi Are you kendi iş kurma düşünme mısınız, mali yardım alma düşünme, sen borç içinde, bu kişisel krediler, iş kredileri sağlamak çünkü arzularını gerçekleştirmek için şans ve kurumsal olduğunu % 2'lik bir faiz oranı kredi ve kredinin her türlü biz tüm ilgili kredi almak ve kendi yüzünde bir gülümseme ile yeni yıl olacak tüm değerli müşterilerimize garanti.
Daha fazla bilgi için e-posta {} gloryloanfirm@gmail.com aracılığıyla artık bizimle irtibata geçiniz

Borçlu Bilgi:

Ad Soyad: _______________
Ülke: __________________
Cinsiyet: ______________________
Yaş: ______________________
Kredi Tutarı Gereken: _______
Kredi süresi: ____________
Kredinin amacı: _____________
Cep Telefonu Numarası: ________
Bayan Glory

Adsız dedi ki...

Merhaba.
Stres ve hızlı olmadan kişisel ya da iş kredileri ihtiyacınız var mı
Onay? Eğer öyleyse, biz şimdi krediler sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın
Başbakan faiz oranı. Bizim kredi için daha fazla, güvenli ve emniyetli olan
bilgi ve uygulamalar, bu e-postayı yanıtlayabilirsiniz.
roberto.finance02@hotmail.com

Michelle dedi ki...

Merhaba,

. Ödemek için 1 ila 50 yıl arasında seç € 1,000,000,00 kadar bir şey ödünç * Aylık ve Yıllık arasında seçim
geri ödemeleri Planı. * Esnek Şartlar İLETİŞİM: michelle.ent.hall@gmail.com
TEŞEKKÜRLER.

ehis dedi ki...

Sen stres olmadan para verecektir güvenilir bir özel borç veren acil kredi gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yönde. 5 saat içinde paranızı alın. Ben EHIS Macauley, bir işadamı ve aynı zamanda özel bir borç veren duyuyorum. Orada önemli bir işadamı bana bağlayabilirsiniz eğer ülkenizde benim faaliyetlerinin bir şube kurmak istiyorum. Ben% 2 faiz oranı ile kredi veriyoruz. Bu e-postaya ehism94@gmail.com aracılığıyla bana yazın

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
maddi açıdan istikrarlı? Ya da sizin yanınızdaki genişletmek istiyor musunuz
iş? Biz, şirket krediyi, oto kredisi sunuyoruz
çok azaltılmış bir de işletme kredisi ve bireysel kredi
rahat süresi% 3 faiz oranı olan
tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açıktır
zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
Daha fazla bilgi için ilgilenen, İletişim E-posta:

paulelvisloans@hotmail.com

Zenith Loan Limited dedi ki...

Merhaba,
Eğer borçlarını temizlemek için acil kredi ihtiyacınız veya işinizi geliştirmek için bir sermaye kredi gerekiyor mu?
Eğer tarafından reddedilmiş
Bankalar ve diğer mali kuruluşlar?
Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacım var mı?
hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık arayın. Biz bireylere dışarı fonları kredi
mali yardım ihtiyacı olan kötü bir kredi veya para ihtiyacı var
% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için. Ben güvenilir ve yararlanıcı yardımda ve size bir kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Yani e-posta yoluyla bugün bize: zenithloanlimited@gmail.com

ROD ALFRED dedi ki...

Sevgili iyi insanlar Merhaba

Ben ismen Bay Fred Peterson duyuyorum ve ben% 3 faiz oranı kredi vermek.

Ben de bile biz gerçek ve okunaklı olduğundan düşünebilirsiniz kredilerin her türlü dışarı vermek ve ön ödeme olmadan işlem yapmak ..... Vay be, bu o yüzden benim şirkette şimdi kredi kapmak için büyük bir fırsat Eğer, sizin kendi iş başlatmak faturalarınızı ödemek, evinizin özen ve onunla diğer iyi şeyler yapabilirsiniz.

Ben sözümün bir adamım ve ben bana en kısa sürede doğru bizim postalara cevap olarak ne yapmak istediğinizi sizin için neler yapabileceğini.

Eğer ilgileniyorsanız ve gerçekten bu krediyi gerekiyorsa Yani, bizim şirketimizin e-posta adresinden bizimle irtibata isteyeceksiniz: şahsen benimle konuşuyor gibi hissediyorum fred112.peterson@gmail.com ya, sen benim kişisel olarak benimle temas kurmaktan zorunda E-posta: fred112.peterson@gmail.com ya da i diğer e-posta verilmesi gerekir ve sadece beni e-posta, birlikte iş başlayabilirsiniz böylece bana e-posta gibi hissediyorum: fred112.peterson@gmail.com. Eğer şirket ve işlem konusunda şüpheli ve onlar gerçek değil düşünüyorsanız daha iyi size katılmak böylece ve sadece bize +2348072074457. Ve bir ekleme, size olan vardı emin olmak için bu nedenle burada şirketimizin web sitesi, gerçekten bu şirketin gerçek ve okunaklı olduğunu bilmek zorunda.

Benim şirket bir merkez mücadele için veya borç hakaret etmek değildir ve bu kötü bir karaktere sahip olur ve sen bana ya da benim işçileri hakaret tanrıları var düşünüyorsanız, biz şahsen avukat arayacağım ve onlar alırım Bu şirketin gerçek ve okunaklı olduğunu bilecek böylece nerede olursanız olun.

Yapmanız Abut ne eminiz ve bunu doğru olduğunu biliyorum eğer biz daha iyi bir not iş başlayabilirsiniz böylece Yani sevgili müşteriler, sadece yukarıda bu doldurmak zorunda.

İsimler:
Yaş:
Aylık gelir:
Kredi tutarı:
Kredi süresi:
Kredinin Amacı:
Bizi nereden duydun:
Eğer bizimle çalışmaya hazırız emin misiniz:

I olarak Saygılar yakında kredi için başvurunuzu bekliyoruz.

Bay Peterson

Unity Loan Company dedi ki...

Good Day Bay / Bayan:

Meşru bir kredi alma her zaman mali sorun var ve buna bir çözüm gerek insanlar için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat sorunu müşterilerine her zaman meşru bir borç veren bir kredi ararken endişe bir şey vardır. Hizmetlerimiz ardından ekleyin:

borç Konsolidasyon

ikinci Mortgage

İşletme Kredileri

bireysel Krediler

Uluslararası Krediler

Öğrenci Kredileri

Aile kredisi

Daha fazla detay bizi bir kredi teması tedarik gitmek için, Lütfen bu e-postayı hemen yanıt: unityloancompany147@gmail.com

Bu kredi% 3 faiz oranı üzerinden verilir Not nazik şimdi ilgilenen varsa bize geri almak.

Adı: Unity Loan Company

E-posta Adresi: unityloancompany147@gmail.com

Adsız dedi ki...

Ben Loredana Beretta ilgileniyor nazik üzerinden e-posta bana ulaşın eğer acilen% 3 faiz oranı ile Uluslararası Ülkelerine kredilerin farklı tür işlemek özel bir kredi borç veren duyuyorum: loredana.beretta40@gmail.com

Slogan: Sizin mutluluğunuz bizim memnuniyetidir

Bizim sloganı ile canlı Biz Yardımcı Olabilirsiniz

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir kredi almak için nereye arıyordum var? Eğer kredi her türlü almak için uğraşıyorlar? Sonra şimdi uygulayın? (carlosellisonfinance@outlook.com) Eğer uygun bir kredi almak istiyorum. Kredi% 2 gibi çok düşük bir faiz oranı burada sunulmaktadır. Eğer ilgileniyorsanız şimdi bize ulaşın.

Adsız dedi ki...

Eğer ekonomik sorunların her türlü var mı? Borcu ödemek için bir kredi ihtiyacınız var?
Eğer bir ekonomik kriz içinde? Kredilerin her türlü tedavi bize güvenin,
aşağıya bakınız. Biz kayıtlı ve yetkili şirket bir kredi sorunu
Altı ay içinde minimum bir süre ve 30 maksimum süre ile% 2,
yıl. Biz 50 milyon maksimum 2000 yılında minimuma kredi vermek.
* Bireysel Krediler AŞAĞIDAKİ çeşitli hizmetler sunmaktadır (Güvenli ve Teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve Teminatsız) * İyileştirme * Inventor Kredileri
* Otomatik Kredileri * Evlilik * Mortgage sağlık, vb ..
Barryhamiltonfunds@yahoo.com veya barryhamiltonfunds1@hotmail.com: Eğer ilgileniyorsanız Yani, bizim e-posta yoluyla bize geri gel lütfen
Tanrı ile her şey mümkün

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? İletişim mrbobwood kredi Şirketi biz vb bireyler, firmalar, sigorta, Merkez Belçika yaşam süresi fırsatı kredisi veriyor. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım kredisi ihtiyacı var yoksa biz tüm mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak başka arama faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacım var. Biz% 2 faiz oranı ile herhangi bir para mezhep kredinin her türlü sunuyoruz. Ben size mali sorun olduğunu çözmek için kredinin her türlü size yardımcı olmaya hazır olduklarını bildirmek için bu büyük orta kullanmak istiyorum. Bize e-posta: mrbobwood@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Sevgili Kredi Arayanlar !!!

Eğer herhangi bir mali zorluklar durumdayız? Kendi işini kurmak istiyor musunuz? Bu kredi şirketi yaşamın maddi sıkıntılar yoksul ve insanlara yardım tek amacı ile tüm dünyada insan hakları örgütleri tarafından kurulmuştur. Eğer bir kredi almak istiyorsanız, bir kredi için hemen başvur, e-posta aşağıda detayları ile bize geri almak: elenanino07@gmail.com

Adı:
Kredi miktarı gerekli:
Kredi Süre:
Cep telefonu numarası:

Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
Bayan Elena

Unknown dedi ki...

İyi Günler,
   İsmim Rania Alzentani olduğunu. Ben Florida ABD'de yaşayan ve ben mutluyum
kadın bugün? ve ben bizim zavallı durumdan ailemi kurtarmak herhangi borç veren, ona kredi arıyor herhangi bir kişi sevk edecektir benim öz söyledim, bana ve aileme mutluluk verdi, ben başlatmak için 25.000 $ kredi ihtiyacı vardı Eğer kredi ihtiyacı vardır ve geri ödeyecek, tüm ben 25.000 $ kredi ile bana yardım Tanrı adamı kredi borç veren korkarak araya geldi 2 çocuk ile tek bir anne olduğum gibi üzerinde hayatım, o bir tanrı korkan adam ona ona söylemek kredi temas ona havale Rania Alzentani olduğunu. E-posta yoluyla Sayın Andrea Smith kurun; (greatuniversalloancompany111@gmail.com) Tanrı hayatımda ve benim aile hayatı mutluluk getirmek için Sayın Andrea Smith korusun.

Mark Anderson dedi ki...

Merhaba!

Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı var ??

Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

* Randevular kredi 1,000.00 arasında değişen miktar ve 5,000,000.00 dolar maksimum
* Faiz oranı% 3 ise
* Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Şartlar ve kredi esneklik şartları.

Bütün bu planlar ve daha fazlası, lütfen bize ulaşın.

E-posta: andersonloanhome@gmail.com

içtenlikle
yönetim

Adsız dedi ki...

Faturaları ödemek için ve yeni projelerinizi 3% en ucuz bir faiz oranıyla finansman başlatmak için hızlı ve uygun kredi için geçerli. Bugün aracılığıyla bize ulaşın: elijahloanfirm@outlook.com olarak bizim en az kredi teklif 1,000.00 kredi miktarı herhangi bir seçim için gerekli kredi miktarı ile. Sertifikalı, kayıtlı ve yasal borç veren benim. Bana bugün ulaşın bu kredi almak, kredi süreci hakkında daha fazla bilgi için bana ulaşın süreci kredi şartları ve koşulları gibi ve nasıl kredi için transfer edilir. Eğer ilgileniyorsanız, acil yanıt gerekir.

Adsız dedi ki...

Acil kredi borcunu ödemek için ihtiyacın var? Bankadan kredi verilmedi? Yoksa faturaları ödemek veya iş kurmak için bir kredi ihtiyacım var? daha fazla endişe, yardımına şimdi geliyor, şirket bir firma Bay Larry Perez sunan kredi % 2 düşük bir faiz oranı ile kredi ihtiyacı olan insanlar kredi şirketleri için her türlü iletişim e-posta: businessfinances@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Acil kredi borcunu ödemek için ihtiyacın var? Bankadan kredi verilmedi? Yoksa faturaları ödemek veya iş kurmak için bir kredi ihtiyacım var? daha fazla endişe, yardımına şimdi geliyor, şirket bir firma Bay Larry Perez sunan kredi % 2 düşük bir faiz oranı ile kredi ihtiyacı olan insanlar kredi şirketleri için her türlü iletişim e-posta: businessfinances@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu? Alır
kredi faturalarınızı ödemek için? Şu Sunduğumuz
eğitim kredileri, işletme kredileri, ev kredileri, tarım kredileri,
Eğer gerekiyorsa bireysel krediler, araba kredileri, vs.
, kredi ilgi ifade biz böylece
size daha ayrıntılı bilgi gönderin.
Joycerolandloancompany@gmail.com e-posta ile bize ulaşın

Mrs.Tina Coka dedi ki...

Daha fazla bilgi için miss.tinacoka@gmail.com: biz% 2 düşük faiz oranı ile kredi vermek Biz herhangi bir kredi vermek sözcüğü ilgilenen varsa vardı, e-posta yoluyla bize ulaşın, bir kredi gerekiyor mu

BARBARA SANUSI dedi ki...



Merhaba

Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi% 3 asal faiz oranı üzerinden kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli bir bu e-postayı yanıtlayın.


barbara_sanusi@outlook.com

Adsız dedi ki...

Biz hükümet onaylı ve sertifikalı kredi borç veren firmamız, kişisel sizin borç temizlemek için% 2 şans faiz oranı, finansal yardım için anlaşmalı arıyoruz ilgilenen kişiler veya şirketlere sınai krediler arasında değişen krediler sunmuyor. Başlatın veya sizinle iş arttırmak bir Pound (£) verilen firmamız krediler kredi, dolar ($) ve Avro ile. Yani şimdi bir kredi için daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçmelisiniz ilgilenen kişiler geçerlidir. Borçluların veri bilgileri doldurarak. Jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com: via şimdi bize ulaşın
(2) Devlet:
(3) Adres:
(4) Şehir:
(5) Seks:
(6) Medeni Hali:
(7) Çalışma:
(8) Cep Telefonu:
(9) Aylık Geliri:
(10) Kredi Miktarı Gereken:
(11) kredi süresi:
(12) Kredi Amaç:

Biz işitme size yakında bekliyoruz olarak Anlayışınız için teşekkür ederiz.

E-Posta: jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben Monica Yilmaz, hayat zaman kredi fırsat veren bir kredi borç veren. Mali zorluklar içinde insanlar yardımcı oluyor. Bir borca ihtiyacım var ciddi kredi vardı ama mali yardım gerekir? Var hiç oldu reddetti banka ve kredi evleri tarafından?. Biz ile halka, bir mali yardım sağlamaktadır oranları % 2 ilgilenen varsa bize ulaşın: monicayilmaz@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? bankada bir kredi seni inkar, biz mali size yardımcı olmak için buradayız, artık yapmanız gereken herhangi bir hedefe herhangi bir miktarın anlık kredi almak için (christofinancialhome@hotmail.com) aracılığıyla bize e-posta olduğunu. Sizin mutluluğunuz bizim önceliğimizdir.

Adı: Christo Salam
Şirket adı: Christo Finansal ev
E-posta: christofinancialhome@hotmail.com

HIZLI KREDİ BUGÜN İÇİN GEÇERLİ

Unknown dedi ki...

Sayın Bay / Bayan,

Ben meşru Bay Vadde Reddy saygın, ve akredite para borç veren duyuyorum. Ben bireysel dışarı ödünç para ve maddi desteğe ihtiyacı cesetleri işbirliği. Eğer bir kötü kredi varsa veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı vardır? Eğer i düşük faiz oranıyla kredi size sunmaktan mutluluk olacak gibi ben güvenilir yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istediğiniz herhangi bir nedenle bir kredi veya finansman ihtiyacınız var. Render Servis şunlardır:
Refinance
Inventor kredileri
Otomatik kredisi
Borç konsolidasyonu
İş krediler
Bireysel krediler
Eğer ilgileniyorsanız lütfen (sosyal güvenlik ve hiçbir kredi kontrolü,% 100 garantili). Bunun üzerine doldurmak için kredi başvuru formu gönderilecek olacak tepki, geri yazma i ileri Sana hizmet etmek izin bakmak. Eğer e-posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz: reddyhelpfunds@gmail.com

Ben ileri size hizmet olmamı izin bakmak olarak teşekkür ederiz ...
Sayın Vadde Reddy
E-mail: reddyhelpfunds@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu? Alır
kredi faturalarınızı ödemek için? Şu Sunduğumuz
eğitim kredileri, işletme kredileri, ev kredileri, tarım kredileri,
Eğer gerekiyorsa bireysel krediler, araba kredileri, vs.
, kredi ilgi ifade biz böylece
size daha ayrıntılı bilgi gönderin.
Joycerolandloancompany@gmail.com e-posta ile bize ulaşın

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Mali zorluklar karşısında? Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? ya da yerel bankalar tarafından reddedilmiş? Eğer herhangi bir nedenle bir kredi ihtiyacınız var mı? Senin yardım sonunda burada Maurice Finans bütün hem istihdam edilenler ile işsizlerin, bireylerin ve şirketlerin kredi sunuyor, biz% 2 düşük faiz oranıyla kredi sunuyor. İlgilendiği borçlulara mauricefinance@hotmail.com ve kredileri bugün almak için e-posta yoluyla bize ulaşın vardır. Hizmetlerimiz yani (mauricefinance@hotmail.com) adresinden bizimle irtibata ve bizim teklif finansal hizmetler zevk lütfen, hızlı ve güvenilir.
E-posta: mauricefinance@hotmail.com
Maurice Finance

Unknown dedi ki...

Eğer herhangi bir nedenle bir kredi ihtiyacınız var mı? Bir ekonomik şimdi bize
1.000 $ minimum ve maksimum% 3 Faiz Oranında Kredi Teklif
$ 50,000,000,00 ve ilgi varsa bize de temasa geçiniz olmalıdır:
james.ben002@hotmail.com fazla bilgi için.

Sen doldurun ve böylece bize aşağıdaki ayrıntıları göndermek için gerekli
Biz kredi ile devam edebilirsiniz
işlem.

Adınız:
Adres:
Devlet:
Ülke:
Cinsiyet:
Yaş:
Kredi miktarı:
süre:
aylık gelir:
Telefon numarası:
Kredi amacı:

james.ben002@hotmail.com

Teşekkürler, biz olarak en iyi dileklerimle acil yanıt bekliyor.

Bay James. Ben

Unknown dedi ki...

Dikkat, biz bir kayıtlı ve hükümet, uluslararası kredi şirketi, sertifikalı ve biz krediler bireyler ve işletmeler ve insanlar küresel her türlü vermek. Herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacı vardır? Sen bir mali sorunun mali çözüm ihtiyacınız var? kolay, güvenilir ve hızlı bizim krediler. kredi faiz oranıdır % 2. Bunun nedeni bu hükümet ajansı sahibi ve onların ilkelerine bağlı. Baktılar herhangi bir başvuru irtibata geçiniz: elinagulay@gmail.com

Unknown dedi ki...

KREDİ TEKLİF HEMEN BAŞVUR
İyi günler, bu yüzden umutsuz oldu ben ismen Vicky BENY duyuyorum ve ben ABD'de yaşıyor, ben internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra hayatımda Tanrı'nın iyiliği hakkında konuşmak gibi olacak ve kandırdı edildi Online sonra okunaklı borç veren bir kredi alma i bir arkadaşımdan bir açıklama JAMES denilen gördüm ve o beni tanıştırdı bu yüzden adam kim kontrol Sayın Franklin denilen o herhangi bir stres olmadan kendi kredi hızlı ve kolay got bu okunaklı kredi firma hakkında konuştuk Firma FRANKLIN Kredi Fonları denilen, Yani ben% 2 düşük faiz oranı ile bir kredi toplamı ($ 89,000.00USD) için uygulanan, bu yüzden kredi onaylanmış ve ben tutmak için kredi almak mümkün oldu nasıl benim banka hesabına yatırıldığına benim Ben bir kredi, hızlı ve nazik e-posta yoluyla irtibata kolay almakla ilgilenen sen herkese tavsiye ediyorum, böylece kırık iş çalışan ve aynı zamanda benim faturaları ödemek için: {franklinloans37@gmail.com} kredinin her türlü almak için bugün gerek teşekkürler sen benim hayatımın en büyük tanıklığı okumak gibi.

Unknown dedi ki...

KREDİ TEKLİF HEMEN BAŞVUR
İyi günler, bu yüzden umutsuz oldu ben ismen Vicky BENY duyuyorum ve ben ABD'de yaşıyor, ben internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra hayatımda Tanrı'nın iyiliği hakkında konuşmak gibi olacak ve kandırdı edildi Online sonra okunaklı borç veren bir kredi alma i bir arkadaşımdan bir açıklama JAMES denilen gördüm ve o beni tanıştırdı bu yüzden adam kim kontrol Sayın Franklin denilen o herhangi bir stres olmadan kendi kredi hızlı ve kolay got bu okunaklı kredi firma hakkında konuştuk Firma FRANKLIN Kredi Fonları denilen, Yani ben% 2 düşük faiz oranı ile bir kredi toplamı ($ 89,000.00USD) için uygulanan, bu yüzden kredi onaylanmış ve ben tutmak için kredi almak mümkün oldu nasıl benim banka hesabına yatırıldığına benim Ben bir kredi, hızlı ve nazik e-posta yoluyla irtibata kolay almakla ilgilenen sen herkese tavsiye ediyorum, böylece kırık iş çalışan ve aynı zamanda benim faturaları ödemek için: {franklinloans37@gmail.com} kredinin her türlü almak için bugün gerek teşekkürler sen benim hayatımın en büyük tanıklığı okumak gibi.

Adsız dedi ki...

Eğer size stres olmadan zamanında ihtiyaç tam miktarı verecektir güvenilir bir sağlayıcıdan bir kredi ihtiyacınız var mı? Evet, o zaman doğru yönde bulunmaktadır. Bob Williams, ünlü işadamı ve aynı zamanda özel bir borç veren duyuyorum. Orada önemli bir iş kişiyle beni bağlayabilirsiniz eğer ülkenizde benim iş bir şube kurmak istiyorum. Ben% 2 faiz oranıyla kredi vermek.
~ 5 saat maksimum içinde kredi alın.
~ Hiçbir milliyet bariyer.
~ Onayı Garantili.
Sen sadece bir mail uzakta kredi alma vardır. İlgilenen kişiler co.operateloanservice@gmail.com aracılığıyla şimdi bana mail gerekir

Adsız dedi ki...

Biz e-posta yoluyla bize ulaşın şimdi ticari ve özel amaçlar için% 2 faiz oranı @ kredi uygulamak teklif (ACEVEDOLISA44@GMAIL.COM)

sheriff jackson dedi ki...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman sheriffjacksonloanfirm@hotmail.com

a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: sheriffjacksonloanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman stevenjonesloanfirm@hotmail.com


a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: stevenjonesloanfirm@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Bu Mrs Ramirez, özel kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için mali bir fırsat açmak zorunda That Genel Kamu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu bir altındaki kişiler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranıyla kredi veriyoruz. e-posta ile bize bugün: (greatramirez@gmail.com)

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben% 2 faiz oranıyla kredi sunuyoruz Bay Jack Walman, fark ile meşru bir özel kredi borç veren bir Tanrı korkusu insanı değilim. ilgi e-posta yoluyla şimdi bana geri alırsanız: jackwalman93@gmail.com

Unknown dedi ki...

Kate Lisa kredi firma hoş geldiniz

E-posta: kateloansfirm@hotmail.com
Cep telefonu: +2347050251612
İletişim: Bayan Kate Lisa

Bir borca ihtiyacım var mı? Bir mali kriz içinde olan veya kendi iş başlatmak için paraya ihtiyacı? Kredi borcunu ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için ihtiyacın var? Seni bir düşük kredi puanı ve yerel bankalardan sermaye kredi ve diğer mali kurumlar elde etmek zor buldun? İşte bizim kuruluştan bir kredi almak için şans. Biz bireyler için aşağıdaki amaçlar ve çok daha fazlası için krediler sunuyoruz. Kişisel kredi, iş genişletme, iş başlangıç, eğitim, borç konsolidasyonu, sabit para krediler. Düşük faiz oranı % 3 kredi veriyoruz. nasıl bir kredi için uygulamak daha fazla bilgi için bize bugün ve kredi teslimat hizmeti 24 saat render temin ederim. Mali senin atılım bizim arzu ki.

walter milton dedi ki...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman waltermiltonloanfirm@gmail.com


a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: waltermiltonloanfirm@gmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben% 2 faiz oranıyla kredi sunuyoruz Bay Jack Walman, fark ile meşru bir özel kredi borç veren bir Tanrı korkusu insanı değilim. ilgi e-posta yoluyla şimdi bana geri alırsanız: jackwalman93@gmail.com

Victoria Loans dedi ki...

Mesih'e Sevgili Merhaba
Bu yüzden biz kurmaya karar Lakewood Kilisesi, ABD'deki en büyük Protestan kilisesinin Kıdemli Pastor, biz bir araya gelip bazı insanlar maddi destek ve yardım bazı biraz ihtiyacım var olduğunu görüyoruz var Bakan Victoria Osteen, Pastor Joel Osteen için eşi olduğumu Eğer önemli değil gelmektedir ama ne biz garanti size ait bir kredi için hak olan 18 yaşını herkes tarafından olumlu bir kredi firması bunu senin banka hesabına aynı gün içinde teslim almak,
% 2 düşük faiz oranı
Esnek kredi ve aylık ödemeler Koşulları

Victoria Osteen Kredi Bürosu, bir hiristiyan inşa Kredi Firma yasalara uygun ve resmi lisanslı kredi şirketinize başvurun.
Daha fazla bilgi için Email- victoriaosteenloanfirm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. Biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. Eğer ilgi, ( co.operateloanservice@gmail.com) e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
Biz şu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz;
* Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
* İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
* Konsolidasyon Kredi
* Kombinasyon Kredi
* Ev Geliştirme

Tüm yanıtlar bu e ( co.operateloanservice@gmail.com ) gönderilmesi gerekmektedir

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben bayan değilim İnanç, bir yaşam süresi fırsat ödünç özel kredi borç veren. Eğer borç ödemek için acil kredi ihtiyacınız veya işinizi geliştirmek için bir kredi gerekiyor mu? Siz Bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Hepimizin mali sıkıntılar geçmişte yapmak için buradayız, çünkü daha bulacaksınız. Kötü bir kredi var ya faturaları ödemek için paraya ihtiyacım mali yardım ihtiyacı olan bireyler, Krediler% 2 oranında iş yatırım. Sanırım gizli yardım ve alıcıyı sağlamak ve bugün faithchristianloan@gmail.com bize loans.so sunmaya hazır olacağını size bildirmek için bu orta kullanmak istiyorum
Borçlu Bilgileri: Adı: _______________ Devlet: __________________ Cinsiyet: ______________________ Yaş: ______________________ Toplam Krediler Gereken: _______ Kredi süresi: ____________ kredinin amacı: _____________ Telefon numarası: ________
Bayan İnanç

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben% 2 faiz oranıyla kredi sunuyoruz Bay Jack Walman, fark ile meşru bir özel kredi borç veren bir Tanrı korkusu insanı değilim. ilgi e-posta yoluyla şimdi bana geri alırsanız: jackwalman93@gmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben% 2 faiz oranıyla kredi sunuyoruz Bay Jack Walman, fark ile meşru bir özel kredi borç veren bir Tanrı korkusu insanı değilim. ilgi e-posta yoluyla şimdi bana geri alırsanız: jackwalman93@gmail.com

durell dedi ki...

Durell PETERSON KREDİ FİRMA

Merhaba,

Burada size gereken maksimum memnuniyetini alacak, Durell Peterson kredi firmaya açığız ve sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir. Ben de kendimi tanıtmak için bu fırsatı kullanmak istiyorum, Benim adım Durell Peterson. Hiç kimse sizin izniniz olmadan sizi aşağı hissetmenize neden olabilir hatırlıyorum, ben size çözüldü tüm finansal sorunlarını alabilirsiniz doğru yerde olduğunu bilmek istiyorum. Sizi en üst güvence vermek olacak değil tamam teklifimizin cesur bir adım alarak boş kaçının. Biz daha fazla devam etmeden önce Ama öncelikle kişisel bilgi vermek zorunda ve kişisel bilgileriniz, uygun ve doğru bir şekilde tamam dolu olduğundan emin olmak için vardır.

Kredilerin her türlü şimdi uygulayın ve acilen parayı!

* Faiz oranı% 2 olan
* Geri ödeme 1 ile 40 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Şartlar ve kredi esneklik şartları.

KREDİ BAŞVURU FORMU

Başvuru Ebeveyn / vasi tam isimleri:
Başvuranın ismi:
Başvuru Yaş:
Başvuru Cinsiyet:
Doğum Başvuru Tarihi:
Başvuru Telefon Numarası:
Mesleği / Meslek:
Başvuru Dil:
Başvuru Aylık Geliri:
Başvuru Kredi Tutarı:
Başvuru Kredi Geri Ödeme Süresi:
Başvuru İlişki:
Başvuru Posta / Posta Kodu:
Başvuru Ülke:
Başvuru Eyalet:
Başvuru Din:

ŞARTLAR

Ve ben uğraşıyorum kim bilsin ki yasal kimlik kartı bana taranmış bir kopyasını göndermek zorunda kalacak unutmayın.

Ben sizin için uygulamak istediğiniz kredi miktarı ile size yardımcı olmak için hazırım. Bu sizi göz önüne alındığında bu kredi bir sorun değil ama sadece eğer kredi şartları ve durumu ile anlaşma olduğunu unutmayın. Tanrı aşkına ben bize bu işlem ile devam etmek için yeterli olacağına inanıyorum.

Şartlar ve koşullar

Sizin Kredi Devri:

Banka Havalesi Banka: aksi halde size sizin kredi transferi istediğiniz anlamına gelir sağlamak zorunda olacak demektir borçlu tarafından belirtilmedikçe kredi transferi, banka havalesi için bir banka olması gerekir.

1. Kredi Anlaşması belge: Eğer seni güvenebileceğiniz bana biraz güven ve sizin garanti vermek tarafından kredi sözleşmesi imzaladı belge gerekir.

Kredi size aktarılacak sonra 2. Başvuran aylık ödeme / taksit 8 ay başlayacak.

3. Gerekli Yaş: borçlu 18 yaşın üzerinde olmalı ve 18 altında herhangi bir yaş bu kredi teklif izin verilmeyen olacaktır.

4. Başvuru, bizim kredi koşulları ve bu kredi uyuşturucu trafikleri için kullanılacak olmayacak koşullara tutmalısınız.

2 ay daha yasal işlem öncesi ödemesiz dönem alınacak gibi olacaktır geri ödeme ile karşılamak edemiyor 5. Başvuru.

Bu beklenen tarih / dönemde krediyi geri ödemek için 6. Arıza, yasal işlemler derhal avukat tarafından başvurana karşı alınacaktır.

Ve ben uğraşıyorum kim bilsin ki yasal kimlik kartı bana taranmış bir kopyasını göndermek zorunda kalacak unutmayın.

Onlar size kabul edilebilir yukarıdaki koşulları göz önüne alındığında, sen senin kredi işleme başlayabilirsiniz böylece ben, size göndermek için hangi kredi anlaşması senet hazırlamak benim avukat atama böylece bana hızlı yanıt vermek zorunda.

Unknown dedi ki...

Faturaları ödemek için ve yeni bir iş ya da yeniden projelerinizi % 3 en ucuz bir faiz oranıyla finansman başlatmak için hızlı ve uygun kredi için geçerli. Bugün aracılığıyla bize ulaşın: co.operateloanservice@gmail.com daha fazla bilgi için.

durell dedi ki...


Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin.
Müşteriler ilgi sadece danışmalıdır
O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
Sayın DurellPetersonloanfirm
Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: annayehowshuwa@gmail.com

Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
Bayan Anna

Unknown dedi ki...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer kendi işinizi kurmak için para gerekiyor? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer projenin finansmanı için fon ihtiyacınız var mı? Biz herhangi bir miktar ve% 2 bizim süper faiz oranıyla (Bireyler, şirketler, Emlakçi ve Kurumsal Organları) için dünyanın her yerinde garantili kredi hizmetlerini sunmaktadır. Uygulama ve daha fazla bilgi için aşağıdaki e-posta adresine cevaplar göndermek: karimfinance1@outlook.com

durell dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin.
Müşteriler ilgi sadece danışmalıdır
O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
Sayın DurellPetersonloanfirm
Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

t