16 Ekim 2008 Perşembe

Paris Modası iPhone'la Cebinizde

Hatırlar mısınız bilmem ama bir dönem Fashion.tv çok meşhurdu. Hatta "Fashion.tv'yi bayanlardan çok baylar izliyor" şeklinde de espiriler de vardı o zamanlar. Aynı Fashion.tv popülaritesinde bir de, Style.com isminde Paris Modasını yakından takip eden bir web sitesi varmış. Style.com da ücretsiz bir App Store uygulaması geliştirmiş ve Paris'teki meşhur defileleri iPhone'a taşımış.



Eğer modayı yakından takip ediyorsanız, bulunduğumuz ve önümüzdeki sezona ait tüm defileleri ve bu defilelerde yer alan tüm kıyafetleri Style.com uygulaması sayesinde inceleme imkanınız var. Moda'dan çok anlamam ama uygulama çok profesyonelce hazırlanmış, defilelelere ait fotoğraflar da çok kaliteli.



Özellikle defilelerde yer alan kıyafetlerin sunum (slide show) şeklinde tam ekran olarak gösterilmesi çok başarılı olmuş. Ayrıca her bir kıyafet için ekranın sağ üst köşesindeki seçenek yardımıyla detaylı bilgi alınabilmesi özelliği de çok iyi düşünülmüş.



Style.com, ücretsiz bir uygulama fakat gördüğüm kadarıyla uygulama her çalıştırıldığında sadece bir defa olmak üzere "Advertisement" başlığı altında ufak bir reklam gösteriyor. Ayrıca tüm içeriğini kendi sitesinden indirip gösterdiği için, uygulama çalışırken internet bağlantınızın açık olması gerekiyor.

Style.com, App Store'da bayanlara özel daha bir çok uygulamanın yer alacağını gösteriyor. Yoksa baylara özel mi demeliydim :)

0 comments:

t