27 Ekim 2008 Pazartesi

Sitemizin Yeni Adresi: www.iphoneturkey.biz

Yazılarımızı yakından takip edenler, cuma günü sitemizin eski adresi olan http://iphoneturkey.blogspot.com adresine girdiklerinde "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir." yazısıyla karşılaştılar. Tabii ki bu yasağın bizim sitemiz ile bir ilgisi yoktu ve blogspot.com'daki tüm siteler engellenmişti. Bir süre sonra öğrendik ki bir yayın kuruluşumuz, kendilerine ait görüntüler blogspot.com'daki bir blogda izinsiz olarak yayınlandığı için mahkemeye başvurmuş ve sadece o site kapatılamadığı için tüm blogspot.com ve blogger.com alan adları Türkiye'den erişime kapanmış. (Detaylı bilgi için tıklayınız.)

Yine Google'a ait olan Youtube'un da uzun süredir benzer nedenlerden dolayı hala kapalı olduğunu düşünürsek, blogspot.com'un da kısa sürede açılmasını beklemiyoruz. Her ne kadar www.youhide.com ve www.vtunnel.com gibi proxy siteler üzerinden yasaklı sitelere rahatlıkla erişilebilse de sizin bu yasaktan etkilenmemeniz için, ilk olarak adresimizi www.iphoneturkey.biz olarak değiştirmeye karar verdik.

Şu an yazılarımız, resimler, yorumlar hala blogger.com altyapısı üzerinde bulunduğu için, sitemize erişseniz dahi bazı bilgilere erişimde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kısa bir süre sonra sitemizin tamamını, yasaklardan etkilenmeyecek bir şekilde Wordpress'e taşıyacağız.

Elimizde olmayan sebeplerden dolayı verdiğimiz geçici rahatsızlık için özür dileriz.

1 comments:

Adsız dedi ki...

Gecmis olsun...

t