9 Kasım 2008 Pazar

Eğlenceli bir oyun: Topple

iPhone'da oynayabileceğiniz çok eğlenceli bir oyun da Topple. Görünümü ile popüler oyun Tetris'i andırıyor fakat Topple'daki amacınız blokları yok etmek değil, üstüste dengeli bir biçimde yerleştirerek olabilecek en yüksek seviyeye ulaştırmak.


iPhone'u ile çok meşgul olduğundan dolayı sevgilisinden azar yiyen erkekler için birebir bir oyun. Bu oyunda yer alan bloklar o kadar sevimli ki eminim sevgiliniz iPhone'u elinizden kapıp, oynamak için sizinle yarışacaktır.


Oyunu nasıl oynayabileceğinizi anlatan bir Training bölümü var. Oyun temelde çok basit olduğu için bu bölümü hızlıca bitiriyorsunuz.

Oyunu 2 farklı mod ile oynayabilirsiniz. Levels modunda belirli bir yüksekliğe erişmek için zamana karşı yarışıyorsunuz. 5. seviyeden sonra oyun zorlaşıyor. Yaklaşık 1 saat uğraştım, şu an Level 7'deyim ama bundan sonrası pek kolay olmayacak sanki...

İsterseniz Free Play modunu seçerek zaman sınırlaması olmadan yapabileceğiniz en yüksek kuleyi yapmaya da çalışabilirsiniz. Free Play modunda da Levels modunda olduğu gibi en fazla 4 parçayı kaybetme hakkına sahipsiniz yani "Ben sadece kareleri tutarak her türlü depreme dayanıklı en yüksek gökdeleni oluşturucam" deme şansınız yok :)



Blokların yüz ifadeleri sayesinde ne derece dengede olduklarını anlayabilirsiniz. Düşeceklerini anladıklarında pek memnun bir ifadeleri olmuyor tabi. Kuleniz iPhone'u nasıl tuttuğunuzdan da etkileniyor yani ufak hareketler ile dengeyi sağlamak ya da bozmak yine sizin elinizde.

Oyunu App Store'dan 1.99$ karşılığında satın alabilirsiniz.

0 comments:

t