30 Kasım 2008 Pazar

FakeCaller ile Yalancı Çağrılar

FakeCaller uygulaması ile telefonunuza sanki çağrı gelmiş gibi çalmasını sağlayabilirsiniz. Bu özellik ile isterseniz arkdaşlarınıza şaka yapabilir ya da çok sıkıldığınız bir ortamdan kurtulmak için kullanabilirsiniz. Uygulamamız ile istediğiniz süre sonra ya da istediğiniz saatte telefonunuzun çalmasını sağlayabilirsiniz. Şimdi uygulamamızı anlatmaya başlayalım.





İlk sayfamız açıldığında karşımıza tüm ayarlar ile ilgili ekran geliyor. Burada üstte telefon çalmadan arka planda durmasını istediğiniz resim (Background), aramasını istediğiniz arkadaşınızın bilgisi var. Hemen altında hızlı kaydetme bölümü (Quick Save) bölümü mevcut. Buradaki zamanlardan birine tıklayınca anında uygulamamız sahte arka plan görüntüsüne bürünüyor ve 10,20,30 sn seçeneklerinden seçmiş olduğunuz zamana göre beklemeye geçiyor. Bunun dışında seçenekler arasında bekleme süresi(Delay) ve tam istediğiniz zamanda çalmayı sağlayan (time) seçenekleri var.





En alt kısımda 2 seçenek bulunmakta. Kaydet "SaveMe" hızlı kaydet seçeneği dışında ayarlamalardan sonra basmanız gereken tuş. Sağ kısımdaki kitap şekline tıklarsanız, yukarıdaki gibi ayarlar geliyor. Burdan kişi ve arkaplan seçebiliyorsunuz.





Son olarak zamanı geldiğinde ve telefonunuz çaldığında yukarıdaki gibi ekranlar geliyor. Ve gerçekten telefonu açabiliyorsunuz. Vazgeçmek isterseniz soldaki ekrana 2 kere tıklamanız yeterli.

Appstore'dan 0.99$'a indirebileceğiniz uygulamayı bulmak için "fakecaller" kelimesini aratmanız yeterli.

0 comments:

t