20 Şubat 2009 Cuma

Televidyon.com Nihayet App Store'da

Yaklaşık 3 ay evvel yakında duyurduğumuz, Türkiye'nin en kaliteli internet TV portallerinden biri olan Televidyon.com'un iPhone uygulaması dün akşam App Store'da yerini aldı. Televidyon.com, bünyesinde farklı farklı konularda programları barındıran bir çeşit video portalı. Bu portalin kurucuları arasında internet dünyasının en renkli ve en sevilen kişiliklerinden biri olan Serdar Kuzuloğlu'nun olması nedeniyle de içerikler sıkıcı değil :)

Televidyon'un iPhone uygulaması gayet sade hazırlanmış. Televidyon bünyesindeki TeknoSohbet.tv, Kafakafaya, Sinevidyon gibi tüm kanalların güncel ve popüler videoları kolayca izlenebiliyor.



Uygulamanın gördüğüm tek eksiği videolara yorum girme imkanı sunmaması. Halbuki web sitesinden yorum girebiliyoruz. Eminim bir sonraki versiyonda bu özellik de gelecektir. Bir de gördüğüm kadarı ile izlediğimiz videolar kaydedilmiyor, her izlemek istediğimizde tekrar sunucudan tekrar yükleniyor.



Televidyon, App Store'dan aşağıdaki link kullanılarak ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bu arada uygulamanın çalışabilmesi için iPhone'umuzun versiyonunun 2.1 veya üstü (2.2, 2.2.1, vs.) olması gerekiyor. Ayrıca uygulama, 41? 29! , Burak Bayburtlu ve MYK Medya'nın ortak çalışmalarıyla geliştirilmiş.

0 comments:

t