25 Nisan 2009 Cumartesi

Smack Talk! ile Neşeli Dakikalar

App Store'da zaman zaman çok basit ama bir o kadar da neşeli uygulamalar yer alıyor. Bugün de Smack Talk! isminde, ailecek çok güldüğümüz böyle şirin bir uygulamaya denk geldim ve sizinle paylaşmadan edemedim.



Smack Talk aslında, konuşmalarımızı komik bir şekilde tekrar eden basit bir uygulama. Fakat bu tekrar işlemini o an ekranda seçtiğimiz sevimli hayvanın ağzından yaptırdığı için ortaya çok komik bir görüntü ve ses çıkıyor.



Uygulamada herhangi bir ayar seçeneği yok. Sadece sevimli hayvanımızı değiştirmek için parmağımızla ekranı kaydırıyoruz. Ayrıca her bir hayvanın çıkardığı ses de farklı.

Aslında uygulamayı anlatmaya çalışmanın pek bir anlamı yok en güzeli indirip denemek. Fakat ücretsiz olmadığı için öncelikle bu linkteki videodan uygulamaya daha detaylı bir gözatmak isteyebilirsiniz. Eğer YouTube yasağından dolayı video sayfası açılmaz ise bu linki de kullanabilirsiniz.

Eğer beğendiyseniz ve cihazınızın versiyonun en az 2.2.1 ise, App Store'da 1,99$'a satılan Smack Talk uygulamasını aşağıdaki link yardımıyla kolayca indirebilirsiniz. Uygulamanın bir sonraki versiyonun da sesleri kayıt edebilme, ya da belli seslere önceden kayıt ettiğimiz sesler ile tepki verme gibi özellikle yer alacakmış. Neşeli dakikalar :)

Not: iPod Touch kullanıcıları bu uygulamayı ancak mikrofonu olan bir kulaklıkla kullanabilirler.

0 comments:

t