3 Haziran 2008 Salı

Anket Sonuçları

"iPhone'da hangi operatör hattını kullanıyorsunuz?" başlıklı anketimizi bitirdik. Sonuçlara bakılınca operatörlerin Türkiye’de sahip oldukları pazar payının, yaklaşık olarak iPhone kullanıcılarına da yansıdığı görülüyor.

Aslında Turkcell'in %50 civarında bir pazar payına sahip olması ve ikinci durumdaki operatörün Vodafone olmasına rağmen, iPhone kullanıcılarının dağılımına bakıldığında Turkcell pazar payına oranla bir miktar öne çıkmış görünüyor. İkinci sıra ise Avea’ya ait. Gurbetçilerimizi ayrı tutarsak anketimizde son sırada yer alan Vodafone, iPhone’u resmi olarak Türkiye’ye getirdiğinde bu dengeleri kendi lehine değiştirebilecek mi? bunu zaman gösterecek...

İşte sonuçlar:


YanıtlarOylar%


Turkcell33767%

Avea8216%

Vodafone5311%

Türkiye dışı hat286%

Hat kullanmıyorum41%



504




Yeni anketimiz Edge ile ilgili. iPhone ile birlikte daha fazla internet ve internet ürünleri ile haşır neşir olmaya başladık. WI-FI bulunmayan ortamlarda Edge kullanarak bu konforu devam ettirebiliyoruz ancak Edge maliyetleri bize bazı önlemler almaya zorlayabiliyor.

Sizin Edge konusunda tavrınız nedir? sağ üst bölümde yer alan yeni mini anketimize katılarak düşüncenizi iletebilirsiniz.

1 comments:

Adsız dedi ki...

bu biraz genel olarak hangi hattı kullanıyorsunuz gibi olmuş

oranlar da idare eder.yani reel rakamları veriyor

t