1 Aralık 2008 Pazartesi

Private-I ile iPhone'nunuz Güvende

Telefonunuz çalındı mı? Yoksa birilerinin telefonunuzu sürekli karıştırdığını mı düşünüyorsunuz? O halde private-I tam size uygun. Uygulama ilk defa yüklendikten sonra çalıştırıldığında belirlemiş olduğunuz mail adresine lokasyon bilginizi gönderiyor. Yani birileri sizden habersiz uygulamayı açmaya çalıştığında hemen mail adresinize bir ileti geliyor. Ve bu linkten Google maps üzerinden telefonunuzun yerine bakabiliyorsunuz.





Uygulama ilk yüklendikten sonra tıklanır ise üstteki gibi bir ekran görüntüsü ile uygulamayı açanı oyalıyor. Bu arada da eğer telefon bir şekilde internet'e çıkabiliyor ise mail alıyosunuz.





Mail adresini değiştirmek isterseniz telefonunuzun Settings bölümünün en altında bulunan Private (Free) bölümüne tıklayarak değiştirebilirsiniz.





En sonunda mail adresinize gelen mail alttaki gibi bir linkten ibaret olacak. Tıklamanız yeterli. Malinin saatinden de zamanını öğrenebilirsiniz.

Uygulamamızın ücretli ve ücretisiz versiyonları arasında bir fark yok. Sadece ücretsiz olanda reklam mailleri alıyorsunuz.

Appstore'dan ücretsiz ya da 0.99$'a indirebilirsiniz.

1 comments:

Adsız dedi ki...

merhaba
Yani telefonumuzdan bir uygulama acıldıgında bize mail olarak gelıyo peki uygulamalara şifre koyabiliyormuyuz

t